راهنمای جامع خرید کمپرسور اسکرو

کمپرسورها یکی از کاربردی ترین تجهیزات مورد استفاده در صنعت هستند که برای فشرده کردن هوا به کار می روند. امروزه کمپرسورهای اسکرو یکی از محبوب ترین محصولات در این زمینه هستند که توسط صنایع مختلف به کار گرفته می شوند. مکانیسم عمل این کمپرسور، به صورت دورانی یا روتاری است. ظرفیت کمپرسورهای اسکرو از 2000 دقیقه به بالا است و بر حسب نیاز مشتری تعیین می گردد.

شرکت صنعتی نوآور با استفاده از جدیدترین و به روزترین تجهیزات روز دنیا و با چندین سال سابقه فعالیت، یکی از بهترین تولید کنندگان کمپرسورهای هوای فشرده است. تولید انواع کمپرسور، تولید انواع درایر، میکروفیلتر و انواع مخازن تحت فشار از جمله خدمات و تولیدات مهم شرکت صنعتی نوآور است.

کمپرسور اسکرو چیست؟

کمپرسور اسکرو که با عنوان کمپرسور بادی یا کمپرسور حلزونی نیز شناخته می شود، برای فشرده کردن هوا در حجم بالا مورد استفاده قرار می گیرد. کمپرسورهای اسکرو از لحاظ ساختار ذخیره سازی از نوع جابه جایی مثبت هستند و از این نظر به کمپرسورهای پیستونی شباهت دارند. این کمپرسورها به کمپرسورهای گریز از مرکز نیز شباهت دارند؛ زیرا جریان هوای عبوری از آن ها پیوسته است.

توجه داشته باشید که در زمان خرید کمپرسور باید یک مخزن هوای فشرده را نیز جهت ذخیره هوا خریداری نمایید. کمپرسورهای اسکرو بهترین گزینه برای استفاده در انواع سیستم های سرمایشی و هواسازهایی با فشار 8 الی 12 بار هستند.

01

انواع کمپرسور اسکروهای هوای فشرده

انواع کمپرسور اسکرو هوای فشرده

  1. کمپرسور اسکرو روغنی یا کمپرسور اسکرو اویل اینجکت (Oil Injected Compressor)

در کمپرسور اسکروهای روغنی همانطور که از نام آن مشخص است، از تزریق روغن برای خنک کاری و کاهش تماس بین قطعات کمپرسور استفاده می شود. این نوع تزریق روغن در صنعت به چرب کردن هوا نیز مشهور است. در کمپرسور اسکروهای روغنی همیشه مقداری روغن بین قطعات متحرک دستگاه وجود دارد. وجود این روغن سبب می شود که عملیات روانکاری به صورت کامل انجام شود.

این روغن در پایان فعالیت کمپرسور به همراه هوای فشرده شده از خروجی دستگاه خارج می شود. روغن خارج شده از کمپرسور توسط فیلترهای سپراتور که فیلترهای جدا کننده هوا و روغن از یکدیگر هستند، جداسازی شده و به مخزن ذخیره روغن بر می گردند. در این کمپرسور اسکروها بعد از انجام فرایند جداسازی روغن، مقدار بسیار کمی از روغن به داخل سیستم برمی گردد.

02

نحوه عملکرد کمپرسور اسکرو روغنی یا اویل اینجکت

  1. کمپرسور اسکرو بدون روغن یا کمپرسور اویل فری (Oil Free Compressor)

عملکرد کمپرسور اسکروهای بدون روغن نیز مشابه کمپرسورهای روغنی است؛ با این تفاوت که در این کمپرسورها از آب به جای روغن برای خنک کاری قطعات استفاده می شود. دمای هوای فشرده تولید شده توسط این کمپرسورها به دلیل عدم وجود روغن، بسیار بالا است. با استفاده از کمپرسورهای بدون روغن می توان گازهای مختلف (اعم از گازهای پلیمری و گازهای کثیف) را فشرده کرد. این کمپرسورها صدا و آلودگی بسیار اندکی را تولید می کنند و برای کاربردهای پزشکی و داروسازی مناسب هستند.

12 مورد از مهم ترین مزایا و ویژگی های کمپرسور اسکرو

  1. عدم وجود نوسان در حداکثر فشار کاری
  2. کم حجم بودن آن نسبت به سایر کمپرسورها
  3. نگهداری آسان
  4. عدم نیاز به تعمیر مداوم
  5. ظرفیت هوادهی بالا
  6. لرزش بسیار کم دستگاه
  7. عدم ایجاد پدیده surg یا برگشت هوا به هواساز
  8. کاهش میزان مصرف انرژی به نسبت ظرفیت کمپرسور
  9. نصب و راه اندازی در کمترین زمان ممکن
  10. قطع و وصل آرام جریان برق در الکتروموتور توسط مبدل جریان مستقیم به متناوب
  11. عدم وجود نشتی به دلیل محدود بودن آب بند های محفظه
  12. توانایی کارکرد برای مدت زمان طولانی

03

مزایای کمپرسور اسکرو

کمپرسورهای اسکرو چگونه کار می کنند؟

بعد از روشن شدن دستگاه کمپرسور ابتدا هوای محیط از داخل فیلترهای دستگاه عبور کرده و به قسمت هواساز وارد می شود. در این قسمت دو عدد روتور مارپیچی به شکل نر و مادگی قرار داده شده است که به صورت متداوم در حال چرخش و دوران هستند. هوای وارد شده در این بخش، در فضای بین دو روتور مارپیچ و پوسته به دام می افتد.

در این قسمت انرژی جنبشی مولکول های هوا به علت کاهش حجم، افزایش می یابد و عملیات فشرده سازی انجام می شود. هوای فشرده شده از قسمت انتهای مارپیچ ها خارج شده و بعد از عبور از فیلترهای سپراتور (فیلترهای جدا کننده روغن و هوا)، در مخزن هوای فشرده ذخیره می شود.

بررسی نکات مورد توجه در زمان خرید کمپرسور اسکرو

امروزه کمپرسورها از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند؛ بنابراین لازم است در زمان خرید آن ها به نکات و فاکتورهای بسیار زیادی توجه کنید. کمپرسورها از لحاظ توان و قدرت، سرعت، ظرفیت، روش پخش روغن، قیمت، اندازه و ابعاد مختلف هستند که باید در زمان خرید، این فاکتورها را مدنظر قرار دهید.

04

راهنمای خرید کمپرسور اسکروها

  • توجه به میزان هوای فشرده مورد نیاز

معمولا از کمپرسور اسکروها در مصارف صنعت استفاده می شود؛ زیرا این دستگاه می تواند هوایی متراکم با فشار بالا تولید کند. در زمان خرید کمپرسورها لازم است که در ابتدا میزان نیاز به هوای فشرده را برآورد کنید و بعد دستگاهی را خریداری کنید که بتواند این میزان هوا را تامین نماید.

  • نوع کمپرسور

همانطور که پیش از این بیان کردیم، کمپرسورها به دو نوع روغنی و بدون روغن تقسیم می شوند. هر کدام از این کمپرسورها مزایا و معایب خاص خود را داشته و برای عملکردی خاص مناسب هستند. نوع کمپرسور باید با توجه به نیاز صنایع انتخاب شوند. به عنوان مثال کمپرسورهای بدون روغن برای استفاده های مداوم صنعتی مناسب نیستند.

  • توجه به توان دستگاه

یکی از مهم ترین پارامترهایی که باید در زمان خرید کمپرسورها به آن توجه کنید، توان و قدرت دستگاه است. قدرت کمپرسورها بر اساس واحدی به نام اسب بخار تعیین می شود. علاوه بر توان، توجه به پارامتری به نام CFM نیز مهم است. این پارامتر بیان کننده جریان حجمی دستگاه است. هر چه میزان CFM کمپرسور بیشتر باشد، می تواند حجم بیشتری از هوا را متراکم ‌کند.

05

توجه به توان دستگاه در زمان خرید

  • دمای کاری کمپرسور

کمپرسورها باید به صورت مستمر کار کنند؛ بنابراین باید بسیار قدرت مند بوده و از سیستم ‌های خنک‌کننده با کیفیتی برخوردار باشند. بهترین دما برای عملکرد کمپرسورها ۲۰ الی ۸۰ درجه سانتی گراد است. هر چه کمپرسورها در دمای پایین تری کار کنند، میزان استهلاک آن ها نیز پایین‌تر خواهد بود.

  • میزان تولید صدا

میزان آلودگی صوتی تولید شده توسط دستگاه، یکی از مهمترین نکاتی است که باید در زمان خرید کمپرسور به آن توجه کنید. کمپرسورهایی که در محیط های آرام و کوچک قرار می گیرند، باید صدای بسیار کمی را تولید کنند.

  • ظرفیت و حجم دستگاه

میزان ظرفیت دستگاه یکی از فاکتورهای مهم دیگر در زمان خرید است. کمپرسورها باید از یک مخزن مناسب برخوردار باشند تا بتوانند نیاز دستگاه‌ های پنوماتیک را به خوبی تامین کنند. امروزه کمپرسورها در ظرفیت های گوناگون تولید می شوند و می توانند نیاز اغلب صنایع را برطرف نمایند.

  • دارا بودن تله آبگیر

تله آبگیر یکی از قطعات بسیار مهم در کمپرسور است که بعد از مخزن هوا یا در حد فاصل کمپرسور و مخزن نصب می شود. این قطعه می تواند کیفیت هوای خارج شده از دستگاه را افزایش دهد. علاوه بر این تله آبگیر سبب افزایش بازدهی کمپرسور و جلوگیری از ایجاد رسوب در خط های هوای فشرده می شود.

06

توجه به تله آبگیر دستگاه کمپرسور

  • دسترسی آسان به قطعات یدکی دستگاه

دستگاه های کمپرسور بعد از مدتی استفاده دچار خرابی می شوند؛ بنابراین باید برای سرویسی دهی و تعمیر آن ها اقدام کنید. دسترسی راحت به قطعات کمپرسور می تواند بسیاری از مشکلات شما را در این زمینه برطرف کند. علاوه بر این دستگاه های کمپرسور باید نصب راحت و آسانی داشته باشند.

  • برند و شرکت سازنده

کمپرسورها به دلیل محبوبیت خود، توسط بسیاری از برندها تولید می شوند. معمولا برندهای معتبر محصولات با کیفیت تری را ارائه می دهند؛ بنابراین در زمان خرید، توجه به برند سازنده دستگاه بسیار مهم است. توجه داشته باشید که کمپرسورهای شرکت های معتبر، دارای خدمات پس از فروش و گارانتی نیز هستند.

خرید آنلاین کمپرسور اسکرو از شرکت صنعتی نوآور

شرکت صنعتی نوآور با بهره گیری از کادری مجرب و متخصص، اقدام به تولید انواع کمپرسور، مولدهای گاز، مخازن تحت فشار و... کرده است. تمامی کمپرسورهای موجود در این شرکت، دارای خدمات پس از فروش هستند و توسط تیم مهندسی این شرکت نصب می شوند. شرکت صنعتی نوآور یکی از برترین تولیدکنندگان کمپرسورهای هوای فشرده است که می توانید تجهیزات مورد نیاز خود در این زمینه را از آن خریداری نمایید. 

این مجموعه با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا و تجربه سالیان متمادی در صنعت، تولیدکننده تجهیزات صنعتی مانند درایر تبریدی، درایر جذبی، مخزن هوای فشرده، فیلتر هوای فشرده و فیلتر سپراتور می باشد. برای مشاوره تخصصی و تهیه انواع تجهیزات صنعتی تماس بگیرید.