چرا ارتش اسرائیل از خودروهای چینی می‌ترسد؟

ارتش اشغالگر با ادعای نگرانی‌های فزاینده جهانی درباره آنچه «پروژه‌های جاسوسی چین» خوانده می‌شود، تصمیم گرفته که ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی خود را ممنوع کند.

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری، از این پس خودروهای الکتریکی پیشرفته ساخت چین اجازه ورود به پایگاه‌های نظامی اسرائیل را نخواهند داشت.

خبرگزاری فلسطینی معاً در این خصوص نوشت که این ممنوعیت گسترده پس از ابراز نگرانی‌هایی درباره احتمال نشت اطلاعات از طریق حسگرها و دوربین‌های نصب‌شده در این خودروها اعمال شده است. این دستور جدید شامل تمامی پایگاه‌های نظامی خواهد شد.در ژانویه گذشته، ارتش اسرائیل تأمین خودروهای چینی برای افسران خود را متوقف کرد و حدود یک ماه پیش نیز محدودیت‌هایی برای پارک خودروهای الکتریکی در پایگاه‌های نظامی اعمال نمود.

علاوه بر اسرائیل، ارتش بریتانیا نیز به‌دلیل ترس از نشت اطلاعات، ممنوعیتی مشابه صادر کرده است.سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به این تصمیم گفت: «در چارچوب ارزیابی مستمر خطرات و ملاحظات امنیت اطلاعات، تصمیم گرفته شد در پایگاه جدعونیم منطقه‌ای ویژه برای پارک خودروهای الکتریکی اختصاص یابد تا بررسی‌های لازم در این زمینه به پایان برسد».