رزمایش ساحلی در ونزوئلا

 واشنگتن با ادعای مبارزه با قاچاق مواد مخدر ، کشتی‌های نظامی خود را به کارائیب اعزام کرده و در هفته‌های اخیر حداقل سه قایق را که ظاهرا حامل مواد مخدر از ونزوئلا بودند، هدف قرار داده و منجر به مرگ ۱۴ نفر شده است.

به نقل از شبکه خبری تی.آر.تی، کاراکاس استقرار نیروهای آمریکایی را محکوم کرده و آن را یک «تهدید نظامی» خوانده است.

رزمایش روز شنبه، در ایالت فالکون در شمال غربی و ایالت «سوکره» در شمال شرقی ونزوئلا، همزمان با رزمایشی به دستور کاراکاس برای آمادگی در برابر بلایای طبیعی برگزار شد.

همچنین در عملیات مقابله با مواد مخدر توسط ارتش ونزوئلا در سوکره، بیش از ۵۲۰۰ سرباز موفق شدند ۳۰ نفر را دستگیر و ۱۰ قایق متعلق به آنها را ضبط کنند.

ویدئویی از شبکه دولتی VTV نشان می‌دهد که نیروهای مسلح ملی بولیواری ونزوئلا در حال انتقال تجهیزات نظامی در نزدیکی «کیپ سن رومان» شهری ساحلی در حدود ۲۷ کیلومتری جنوب «آروبا» هستند.

این رزمایش شامل شلیک توپ به دریا و پیاده شدن خودروهای آبی-خاکی از قایق و حرکت به سمت ساحل بود.

همچنین کامیون‌ها موشک‌های ضد هوایی «پچورا» ساخت روسیه را به منطقه حمل کردند.

ارتش ونزوئلا همچنین رزمایشی را برای اشغال «جزیره پاتوس»، جزیره‌ای خالی از سکنه در نزدیکی مرز «ترینیداد و توباگو» با استقرار هلیکوپترها و چتربازان برگزار کرد.