ضرر یک تریلیون دلاری اروپا از تحریمهای روسیه

  وزارت خارجه روسیه اعلام کرد برآورد می‌شود اتحادیه اروپا ۱.۶ تریلیون دلار بابت تحریم‌ها علیه روسیه خسارت دیده باشد. 

 وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای در واکنش به نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد که در خصوص روز بین‌المللی علیه اقدامات قهری یکجانبه برگزار شده بود، گفت اقتصاد اروپا از سال ۲۰۲۲ حدود ۱.۶ تریلیون دلار از تحریمهای ضد روسیه خسارت دیده است. 

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: در طول چند سال گذشته، روسیه تحت فشار اقتصادی بی‌سابقه‌ای از سوی کشورهای غربی قرار گرفته است. با وجود این، اقتصاد روسیه بالاترین درجه از انعطاف‌پذیری و سازگاری را از خود نشان داده و به رشد پیوسته خود ادامه داده است. 

در این بیانیه همچنین آمده: در فاصله سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ اقتصاد اروپا متحمل حدود ۱.۶ تریلیون دلار خسارت از سوی محدودیت‌های ضد روسیه شده است. 

وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد اقدامات قهری یکجانبه بزرگترین مانع برای استقرار یک نظم جهانی چندقطبی برابر و عادلانه بوده است.