شروع دعوای چین و آمریکا بر سر تحریم

 یکی از بزرگ‌ترین پالایشگران مستقل چین، شرکت هنلی پتروشیمی، هرگونه معامله تجاری با ایران را پس از آنکه آمریکا تحریم‌هایی را علیه یکی از زیرمجموعه‌های این شرکت به اتهام خرید نفت ایران اعمال کرد، رد کرد.

این شرکت امروز اعلام کرد: هنلی «هرگز هیچ‌گونه تجارتی با ایران انجام نداده است» و تمام تامین‌کنندگان نفت خام آن تضمین کرده‌اند که منشا نفت خام تحویلی در محدوده تحریم‌های آمریکا قرار نمی‌گیرد.

این شرکت همچنین اعلام کرد که موجودی کافی نفت خام برای تامین نیازهای فرآوری خود برای بیش از سه ماه را دارد و فعالیت‌های تامین نفت خام آن به هیچ وجه تحت تاثیر قرار نگرفته است.

هنلی افزود که تحریم‌های آمریکا علیه پالایشگاه هنلی پتروشیمی (دالیان) فاقد مبنای واقعی و قانونی است و متعهد شد که برای رفع محدودیت‌های مربوطه تلاش کند.