پاسخ جالب پوتین به سؤالی درباره «حسادت» به دیدار ترامپ و شی

 ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در جریان حضور در یک مجمع فرهنگی در شهر سن‌پترزبورگ با سؤال یکی از خبرنگاران درباره مذاکرات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین و احساس او نسبت به این دیدار مواجه شد.

خبرنگار از رئیس‌جمهور روسیه پرسید آیا به دیدار و مذاکرات ترامپ و شی «حسادت» می‌کند که پوتین پاسخ داد: «حسادت به حوزه کاملا متفاوتی مربوط می‌شود؛ احساسی انسانی است که به روابط میان زن و مرد ارتباط دارد. فکر نمی‌کنم چنین مفاهیمی در سیاست بین‌الملل کاربرد داشته باشد.»

رئیس‌جمهور روسیه سپس از مذاکرات واشنگتن و پکن استقبال کرد و گفت: «چرا از این مذاکرات استقبال می‌کنیم؟ چون اقتصاد آمریکا و چین دو اقتصاد بزرگ جهان هستند.»

او افزود، نحوه دستیابی دو کشور به توافق درباره مسائل مورد اختلاف و مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا و همچنین ماهیت توافقات احتمالی میان آنها، بر کل اقتصاد جهان از جمله اقتصاد روسیه تأثیر خواهد گذاشت.

پوتین در ادامه با اشاره به وضعیت روابط مسکو و واشنگتن گفت روابط روسیه و آمریکا «تقریباً به صفر رسیده»، در حالی که حجم مبادلات تجاری روسیه و چین به ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده است.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت هنوز درباره حضور در نشست آتی مجمع همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) در چین تصمیمی نگرفته است.