مدرسه‌ای که رئیس‌جمهور در آن کارگری کرد، به کجا رسید؟
بهمن ۱۴۰۳، وقتی مسعود پزشکیان در سفر به اهواز لباس کارگری پوشید و در محله پردیس با دست‌های خودش سیمان ریخت و آجر چید، خیلی‌ها این صحنه را تنها یک حرکت نمادین دیدند؛ اما حالا همان مدرسه به مرحله پایانی رسیده و قرار است نیمه نخست مهرماه با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شود.

آن روز حاشیه‌ها کمتر از متن نبود

رئیس‌جمهور خطاب به یکی از همراهان گفت: «خوب بنایی بلد نیستی، نکن! من کارگری بلدم اما بنایی نه.» کمی بعد رو به معاون اجرایی خود خندید و گفت: «چهار دقیقه کار کردی، چای می‌خواهی بخوری!» حتی وزیر آموزش‌وپرورش هم در میان خنده جمع گفت: «فراوان بنایی کردم؛ همه کارهای بنایی را بلدم.»
600
حالا اما قصه جدی‌تر از آن شوخی‌هاست. مدرسه ۱۲ کلاسه «پردیس ایران» که در همان سفر خشت نخستش گذاشته شد، امروز به گفته مسوولان استانی با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی آماده بهره‌برداری است. این مدرسه دخترانه ویژه مقطع متوسطه طراحی شده و ظرفیت پذیرش ۳۶۰ تا ۴۰۰ دانش‌آموز را خواهد داشت.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارس خوزستان گفته است این مدرسه فراتر از یک ساختمان معمولی، «پردیس ایران» به سیستم انرژی خورشیدی، تجهیزات هوشمندسازی، حیاط پویا، زمین بازی چمن و فضای سبز مجهز شده تا یکی از مدارس شاخص و نوین خوزستان باشد.