عذرخواهی نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی و باراک راوید خبرنگار شبکه ۱۲ این رژیم اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل طی تماس تلفنی با امیر قطر هنگام حضور خود در واشنگتن، از حمله اخیر به دوحه عذرخواهی کرده است.

طبق گزارش شبکه مذکور، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر نیز دقایقی پیش با نتانیاهو گفت‌وگو کرده و در این تماس، نخست‌وزیر اسرائیل رسماً بابت حمله عذرخواهی کرده است.

به گفته رسانه‌های صهیونیستی، این عذرخواهی از شروط اصلی دوحه برای ازسرگیری مجدد ارتباطات میان دو طرف بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه ۱۸ شهریور محل اقامت رهبران حماس در دوحه را بمباران کرد.

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که این حمله با هماهنگی دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ انجام شده است. با این وجود دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد: عملیات علیه رهبران حماس کاملاً مستقل و اسرائیلی بود.

وزارت امور خارجه قطر نیز با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، حمله رژیم صهیونیستی به اماکن مسکونی شماری از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این اقدام تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.