عراقچی امشب در راس هیئتی کوچک به اسلام‌آباد سفر می‌کند

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابعی مدعی شدند که انتظار می‌رود عباس عراقچی وزیر خارجه ایران امشب برای آغاز مذاکرات با میانجی پاکستانی وارد اسلام‌آباد شود.

منابع رسمی هنوز این خبر را تایید نکرده‌اند.

خبرگزازی رویترز نیز به نقل از یک یک منبع دولتی گفت، انتظار می‌رود وزیر امور خارجه ایران جمعه شب با هیئتی کوچک وارد اسلام آباد شود و مذاکرات با آمریکا احتمالاً پس از آن انجام خواهد شد.

این منبع افزود که یک تیم پشتیبانی و امنیتی ایالات متحده در اسلام آباد حضور دارد.

وزیر امور خارجه ایران روز جمعه در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات منطقه‌ای و موضوعات مرتبط با آتش‌بس گفت‌وگو و رایزنی کرد.

عراقچی طی هفته گذشته نیز دوباره با وزیر خارجه پاکستان تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزرای خارجه ایران و پاکستان دوشنبه ۳۱ فروردین‌ماه تلفنی گفت‌وگو کردند.وزیر امور خارجه ایران با قدردانی مجدد از مساعی جمیله و میانجیگری پاکستان در مذاکرات مرتبط با آتش‌بس، اقدامات تحریک‌آمیز و نقض‌ مستمر آتش‌بس از سوی آمریکا به‌ویژه تهدید و تعرض علیه کشتی‌های تجاری ایرانی و مواضع ضد و نقیض و لفاظی‌های تهدیدآمیز علیه ایران را مانعی اساسی در ادامه روند دیپلماتیک دانست و تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران با در نظر گرفتن همه جوانب امر، درباره نحوه ادامه مسیر تصمیم‌گیری می‌کند.

اسلام‌آباد ۲۲ و ۲۳ فروردین میزبان دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا با واسطه پاکستان بود. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و جی دی ونس معاون اول رئیس جمهور آمریکا ریاست هیأت‌های دو طرف را براهده داشتند. این مذاکرات ۲۱ ساعت به طول انجامید و بامداد روز یکشنبه ۲۳ فروردین‌ماه این گفت‌وگوها به دلیل زیاده‌خواهی‌های آمریکا به نتیجه منجر نشد.