مهمان ویژه تمرینات امروز تیم دوم استقلال

 باشگاه استقلال در ادامه تشکیل تیم‌های مختلف در رشته‌های گوناگون، پس از تیم‌داری در والیبال، بسکتبال و فوتسال، اقدام به تشکیل تیم دوم خود کرد که البته قرار است این تیم در استان سیستان و بلوچستان به میدان برود.

در همین رابطه، علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، امروز با حضور در ورزشگاه شهید مرغوبکار از تمرینات تیم ب این باشگاه بازدید کرد.

تاجرنیا در جمع بازیکنان گفت: «شاید برخی مخالف تشکیل تیم ب بودند، اما این اقدام با هدف پشتوانه‌سازی و تقویت آینده استقلال صورت گرفت. اگر بازیکنان تا نیم‌فصل عملکرد درخشانی داشته باشند، حتی شش نفر از آن‌ها می‌توانند به تیم بزرگسالان راه یابند.»

وی با اشاره به استقرار تیم ب در استان سیستان و بلوچستان افزود: «انتخاب زاهدان برای جلب توجه به ظرفیت‌های آن منطقه بود. مطمئنم در آنجا از حمایت پرشور هواداران برخوردار خواهیم شد و این موضوع فرصت بزرگی برای بازیکنان است.»

سرپرست مدیرعاملی استقلال همچنین تأکید کرد که باشگاه نگاه ویژه‌ای به تیم ب دارد و تمامی حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد: «اتحاد و همدلی میان تیم اصلی و تیم ب می‌تواند روزهای خوشی برای استقلال رقم بزند.»