جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه

امشب سهمیه سوخت ۶۰ لیتری ۱۵۰۰ تومانی در کارت های هوشمند سوخت خودروهای شخصی و سهمیه ۲۵ لیتری ۱۵۰۰ تومانی موتورسیکلت ها در کارت های آنها شارژ خواهد شد.

نکته مهم این است که طبق تأیید و اعلام وزارت نفت، شارژ این سهمیه در دومین ماه ۱۴۰۵ هیچ تغییری نسبت به گذشته ندارد و تمامی خودروهای شخصی و عمومی (دوگانه سوز و تک سوز) مطابق جداول اعلامی مثل ماه های گذشته سهمیه خود را دریافت می کنند.

در مورد سهمیه دوم (بنزین ۳۰۰۰ تومانی) نیز میزان سهمیه ای که در کارت های سوخت شخصی خودروها شارژ می شود، ۷۰ لیتر است؛ به عبارتی یک خودروی شخصی بنزین سوز، امشب ۱۳۰ لیتر سهمیه جدید اردیبهشت ماه دریافت می کند که شامل ۶۰ لیتر سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۷۰ لیتر سهمیه ۳۰۰۰ تومانی است.

مالکان خودروهای شخصی، در صورت اتمام سهمیه ۱۳۰ لیتری (۱۵۰۰ تومانی و ۳۰۰۰ تومانی) با استفاده از کارت آزاد جایگاه ها می توانند بنزین ۵۰۰۰ تومانی را به هر میزان دریافت کنند.