اعتراف هالند بعد از خداحافظی گواردیولا

دوران طلایی و ده ساله پپ گواردیولا در منچسترسیتی به خط پایان رسیده است. سرمربی کاتالان که با کسب افتخارات متعدد، این باشگاه را به قدرت اول فوتبال انگلستان و اروپا تبدیل کرد، در آخرین بازی این فصل برای همیشه با هواداران و شاگردانش در سیتی وداع خواهد کرد.

این جدایی در شرایطی رقم می‌خورد که اگرچه سیتی فصلی پرنوسان را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان تجربه کرد، اما با دو جام حذفی به پایان رسید تا پپ با خاطره‌ای خوش، منچستر را ترک کند. رفتن گواردیولا قطعاً خلأ بزرگی در بدنه سیتی ایجاد خواهد کرد که تأثیر آن بر تک‌تک بازیکنان، به‌ویژه ستاره‌هایی مانند ارلینگ هالند، مشهود خواهد بود.

هالند برای خداحافظی با مربی سخت‌گیرش، رویکردی غیرمنتظره در شبکه‌های اجتماعی داشت. او با انتشار چند تصویر مشترک از خود و گواردیولا در صفحه توییترش نوشت:

«دلم برای بحث‌ها و گفتگوهای پپ در داخل زمین تنگ می‌شود.»

بچه غول نروژی با این پیام و تصاویر به نوعی به سخت‌گیری‌های گواردیولا اعتراف کرده و بحث‌های درون‌زمین پپ و هالند که بارها دوربین‌های تلویزیونی نیز آن‌ها را شکار کرده بودند، حالا برای این مهاجم به خاطراتی تبدیل شده که جای خالی‌شان در آینده احساس خواهد شد.