هدف تیم فوتبال امید، المپیکی شدن است

امیر محمد رزاقی نیا بازیکن تیم امید ایران در گفت‌وگویی با اشاره به تمرینات تیم امید ایران که در کشور ترکیه برگزار می‌شود، اظهار کرد:اردوی تیم ملی امید ایران به بهترین شکل ممکن در کشور ترکیه در حال برگزاری است.

وی افزود: فدراسیون فوتبال تمامی امکانات و شرایط لازم را برای تیم امید فراهم کرده و ما زیر نظر کادر فنی، تمرینات آماده‌سازی خود را با برنامه‌ریزی مناسب دنبال می‌کنیم.

بازیکن تیم امید ایران خاطرنشان کرد: قرار است در مدت حضورمان در ترکیه سه دیدار تدارکاتی برگزار کنیم و امیدواریم از این مسابقات، تجربه و آمادگی لازم را برای حضور در رقابت‌های پیش‌رو به دست آوریم.ژ

رزاقی‌نیا تصریح کرد: کمتر از دو ماه تا آغاز بازی‌های آسیایی ناگویا باقی مانده است و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ها و تدابیر حسین عبدی، سرمربی تیم ملی امید، با بالاترین سطح آمادگی راهی این مسابقات شویم.

وی در پایان گفت: بدون تردید هدف نهایی تیم ملی امید ایران، صعود به بازی‌های المپیک است، اما تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا در بازی‌های آسیایی ناگویا نیز عملکردی عالی ارائه دهیم و دل مردم ایران را شاد کنیم.