بازیگر نقش بی بی مریم کیست؟

بی بی مریم در سریال بانوی سردار یک نقش واقعی بر اساس روایت های تاریخی در زمانی نه چندان دور است که رشادت ها، شجاعت ها و توانمندی های این بانوی بختیاری را به تصویر کشیده است.

بازیگر نقش بی بی مریم کیست؟

بیوگرافی پانته‌آ سیروس

پانته‌آ سیروس که نقش بی بی مریم را در سریال بانوی سردار و نقش شیدا را در  سریال ملکاوان  بازی کرده در سال 52  در تهران متولد شده‌ است.

شغل اصلی پانته‌آ سیروس

هرچند بیشتر او را به عنوان هنرپیشه می‌شناسند اما پانته آ سیروس بیشتر یک نقاش است و شاگرد آیدین آغداشلو بوده‌ است.

پانته‌آ سیروس فعالیت در حرفه در هنر را از سال ۱۳۷۰ و در نقاشی زیر نظر آیدین آغداشلو شروع کرد و از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۷۸ به نقاشی آبرنگ با جمال الدین خرمنژاد پرداخت.

بازیگر نقش بی بی مریم کیست؟

فعالیت های ورزشی پانته‌آ سیروس

او فارغ التحصیل رشته طراحی صنعتی از دانشگاه آزاد تهران است اما توانایی‌هایش به همین جا ختم نمی‌شود. پانته‌آ سیروس در رشته سوارکاری به صورت حرفه‌ای فعالیت دارد و این ورزش را از کودکی دنبال کرده و بی‌وقفه نیز ورزش می کند. او اسبی دارد که بسیار مورد توجه‌اش قرار دارد و به آن رسیدگی می‌کند. او در شمشیر بازی هم مهارت دارد و به صورت ویژه آن را دنبال می‌کند اما به اندازه سوار کاری به آن علاقه نداشته است.

مهارتی که او در سوارکاری و شمشیربازی دارد یکی از مهمترین دلایل انتخابش برای بازی در  نقش بی‌بی مریم به عنوان نقش اصلی سریال بانوی سردار  است.

 

پانته‌آ سیروس از معدود بازیگرانی است که چنین مهارتی دارد و می‌تواند صحنه‌های فیلم‌های تاریخی را بدون اغراق اجرا کند.

او تا پیش از سریال بانوی سردار در  آثاری چون بن‌بست وثوق، ساعت ۵ عصر،‌ خرگیوش و ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا حضور داشته است. او برای بازی در فیلم "همه چیز خوب" است به کارگردانی پوریا آذربایجانی جایزه بهترین بازیگر مکمل زن را از جشنوراه یاس دریافت کرد.

پانته‌ آ سیروس هنرپیشه  بسیار کم‌حاشیه‌ای است و هرگز از زندگی خصوصی‌اش در فضای مجازی صحبت نکرده‌ است.

بازیگر نقش بی بی مریم کیست؟

پانته‌آ سیروس در نقش بی بی مریم در سریال بانوی سردار

پانته‌آ سیروس درباره اینکه چرا و چطور برای بازی در سریال بانوی سردار انتخاب شد می‌گوید: ظاهرا خیلی ناامیدانه من را پیشنهاد می‌دهند چون تا جایی که می‌دانم عوامل سه ماه به دنبال بازیگر نقش یک بودند، اما شخصی مناسب این نقش پیدا نکردند. این بازیگر باید مشخصاتی از جمله توانایی سوارکاری و تیراندازی می‌داشت که همین کار را سخت می‌کرد. در حقیقت یکی از مهم‌ترین عوامل برای انتخاب من، ورزشکار بودنم بود چون ابتدا برایشان مهم بود بازیگری که انتخاب می‌کنند این توانایی‌ها را داشته باشد.  اساسا این نقش با این توانایی‌ها نقش می‌شد در غیر این صورت با بدل پروژه ناممکن بود. تا جایی که من می‌دانم و تا پایان کار می‌گفتند، اگر بازیگر این کارها را بلد نبود در صورت شروع هم، پروژه در جایی می‌خوابید.

او درباره اینکه چطور تصمیم گرفت سوارکاری را دنبال کند می‌گوید: این یک جور ورزش خانوادگی است. پدرم از وقتی که من یادم می‌آید سوارکاری می‌کرد و همه اعضای خانواده و فامیل من سوارکار هستند من از بچگی سوارکاری می‌کردم و کنارش تیراندازی را هم یاد گرفته‌ام و به صورت حرفه‌ای دنبال می کنم. ضمن اینکه کوه‌نورد حرفه‌ای هم هستم. برای من ابتدا ورزش مهم است و بعد بازیگری. حدود 8 سال است که به صورت حرفه‌ای بازگیری را دنبال می‌کنم اما برایم همیشه مهم این بود که فیلم‌نامه درستی را انتخاب کنم و به گزیده کاری اعتقاد دارم.

 

 پانته‌آ سیروس درباره اینکه چرا نقش بی بی مریم را پذیرفت می‌گوید:مهم‌ترین ویژگی این کار که من را برای پذیرش آن راغب می‌کرد، سخت بودن آن بود. همان ابتدا به آقای شیخ طادی گفتم کاری که هر کسی بتواند انجام دهد را دوست ندارم، دوست دارم کاری انجام دهم که کسی نکرده باشد؛ نه به خاطر این‌که در این راه باقی بمانم و نشان دهم فقط من توانستم، بلکه برای این‌که بگویم زن‌ها توانایی هزاران کار را دارند و می‌توانند به لحاظ بدنی چقدر قوی باشند. همیشه فکر می‌کردم نشان ندادن زن‌ها در ورزش و… باعث می‌شود بسیاری از زنان برای رفتن به این سمت تشویق نشوند، ولی وقتی یک سریالی را نشان می‌دهی که یک زن در آن به‌عنوان نقش اول یکسری فعالیت انجام می‌دهد و مهارت دارد شاید بسیاری از آدم‌ها به حرکت در این مسیر تشویق شوند.

صادقانه بگویم که پیش از پیشنهاد این پروژه، بی‌بی‌ مریم را نمی‌شناختم.  همان ابتدا با توضیحات نویسنده با این شخصیت آشنا شدم و به عنوان یک زن، فوق‌العاده متاثر شدم که چرا نباید قهرمان‌های ملی مملکتم و به ویژه قهرمانان زن کشورم را بشناسم، آن هم چنین شخصیتی. از نظر سنی آن چهار سالی که بازی می‌کنم بی‌بی‌مریم از من جوان‌تر است؛ البته آنها ایلیاتی بودند و نسبت به امروز در سن کمتر اتفاقات بیشتری را تجربه می‌کردند.