گزینه سابق تراکتور راهی الوصل می‌شود

باشگاه الوصل امارات با مهند علی، مهاجم عراقی، برای پیوستن به این تیم از فصل آینده به توافق رسیده است. بر اساس این گزارش، مهاجم باشگاه الشرطه عراق در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی جاری به تیم «فهود» ملحق خواهد شد.

این روزنامه نوشت که باشگاه الوصل با مهند علی، معروف به میمی، به توافق اولیه دست یافته و قرار است این بازیکن تا پایان رقابت‌های باقی‌مانده لیگ ستارگان عراق و همچنین مسابقات جام حذفی عراق، به بازی در ترکیب الشرطه ادامه دهد و سپس به‌صورت رسمی راهی الوصل شود.

در این گزارش آمده است: «پیوستن مهند علی به الوصل، گامی مهم در مسیر حرفه‌ای این بازیکن محسوب می‌شود، چرا که لیگ امارات سکوی پرتاب قدرتمندی برای بازیکنان باانگیزه جهت صعود به سطوح بالاتر در آسیا و حتی فراتر از آن است. این انتقال همچنین به تقویت حضور ستاره‌های فوتبال عراق در لیگ‌های حوزه خلیج فارس کمک کرده و فرصت کسب تجربه‌های تازه را برای آنان افزایش می‌دهد.»

مهند علی ۲۵ ساله، عملکرد درخشانی در ترکیب الشرطه داشته و در ۳۳ بازی موفق به زدن ۲۷ گل و ارسال یک پاس گل شده است.

او فوتبال خود را از رده نوجوانان باشگاه نیروی هوایی آغاز کرد و با کسب عنوان آقای گل لیگ، به تیم ملی نوجوانان عراق دعوت شد. مهند علی در سال ۲۰۱۳ عنوان آقای گل رقابت‌های بازی‌های آسیایی زیر ۱۵ سال در چین را به دست آورد و یک سال بعد، با شش گل، آقای گل نخستین دوره مسابقات قهرمانی زیر ۱۴ سال آسیا شد. همچنین در سال ۲۰۱۵ نیز عنوان آقای گل رقابت‌های زیر ۱۶ سال غرب آسیا را به دست آورد.

میمی در ادامه مسیرش، تجربه دو دوره حضور قرضی در تیم‌های الشرطه و النفط را داشت تا اینکه در سال ۲۰۱۹ به تیم الدحیل قطر پیوست. او سپس به‌طور قرضی راهی تیم پورتیموننزه پرتغال شد و در فصل ۲۱-۲۰۲۰ نیز به السیلیة قطر پیوست و در ادامه همان فصل، به صورت قرضی به باشگاه آریس تسالونیکی یونان ملحق شد.

او در فصل ۲۳-۲۰۲۲ دوباره به السیلیة بازگشت و پس از آن در سال ۲۰۲۳ به الشرطه عراق منتقل شد. این بازیکن فصل پیش مورد توجه تراکتور قرار گرفت و حتی برای عقد قرارداد به تبریز نیز آمد و به این تیم پیوست ولی در نهایت به دلیل برخی مسائل از جمله مسائل پزشکی، این قرارداد خیلی زود فسخ شد.

مهند علی سابقه حضور در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ را در کارنامه دارد و در این رقابت‌ها دو گل برای عراق به ثمر رساند. پس از آن، پیشنهادهایی رسمی از باشگاه‌های آسیایی و اروپایی دریافت کرد، اما مدیریت الشرطه اجازه جدایی او را نداد.