ستاره‌ها در صف بازی؛ چرا ۸ بازیکن پرسپولیس هنوز بازی نکرده‌اند؟

وحید هاشمیان در سه بازی برگزار شده از فصل تازه از بازیکنان زیاددی استفاده کرده است. هاشمیان در هر بازی تغییرات متعددی در ترکیب تیم خود اعمال کرده که متعاقب این تغییرات متعدد نفرات زیادی هم برای سرخ‌ها به میدان رفته‌اند.

با این حال هنوز بازیکنانی هستند که در این فصل به مدان نرفته‌اند. به غیر از سرژ اوریه و محمد عمری که بیمار و مصدوم بوده‌اند، هاشمیان هنوز به 6بازیکن خود میدان نداده تا ببینیم فرم و کیفیت آنها چطور است یا در چه سطحی از آمادگی قرار دارند.

از بین بازیکنان فصل قبل که کنجکاوی درباره آنها بیشتر است می‌توان به یاسین سلمانی اشاره کرد که خیلی‌ها تصور می‌کردند شاید در لیست مازاد قرار بگیرد اما کارتال او را در تیم نگه داشت و بعد از حضور هاشمیان هم جدا نشد و قراردادش را تمدید کردند. نام یاسین سلمانی در بازی اول وارد لیست نشد اما در دو بازی بعدی به نیمکت رسید.

علیرضا عنایت‌زاده یکی از جوان‌های فصل قبل که مورد توجه کارتال بود هم در سه بازی قبلی روی نیمکت بوده اما هرگز به میدان نرفته است.

این مسأله در مورد مرتضی پورعلی‌گنجی مدافع باتجربه تیم هم مصداق دارد. پورعلی‌گنجی در بازی اول به لیست نرسید اما در دو بازی بعدی روی نیمکت بود که به میدان نرفت چرا که هم بحث مصدومیت بینی او مطرح بود هم اینکه هاشمیان دید مثبتی نسبت به عملکرد حسین ابرقویی داشت و از این بازیکن کنار کنعانی‌زادگان استفاده کرد.

ابوالفضل بابایی مهاجم جوان سرخ‌ها هم که فصل قبل جسته گریخته مورد استفاده قرار می‌گرفت در این فصل هنوز به میدان نرفته است. این مهاجم که فصل قبل چند بار در نقش وینگر به میدان رفت در بازی اول مقابل فجر و هفته سوم مقابل فولاد روی نیمکت نشست اما شانس بازی پیدا نکرد.

نفرات مودر اشاره همه فصل قبل در پرسپولیس حضور داشتند اما شاید هواداران بیشتر مشتاق باشند که کیفیت خریدهای تازه را ببینند. غیر از اوریه که همچنان مصدوم است، سؤال بزرگ اینجاست که پس کی نوبت مجتبی فخریان و محمدحسین صادقی می‌رسد؟

هر دو بازیکن جزو پدیده‌های جوان فصل قبل لیگ برتر بودند که در نقل و انتقالات تابستانی مشتری زیادی داشتند و درباره انتقال فخریان هم سروصدای زیادی به پا شد اما تازه در بازی سوم مقابل فولاد به لیست رسیدند و البته مورد استفاده قرار نگرفتند. البته هر دو بازیکن در تمرینات پیش‌فصل و هفته‌های نخست دچار مصدومیت شدند ضمن اینکه صادقی در اردوی تیم امید و بازی‌های امارات هم حضور داشت اما عجیب است که تا الان به آنها میدان داده نشده و مشخص نیست آیا کیفیت‌شان برای حضور در پرسپولیس کافی است یا نه؟

صادقی و فخریان در شرایطی مقابل فولاد به میدان نرفتند که پرسپولیس در بیست دقیقه پایانی نیاز به فشار بیشتر، خلاقیت بالاتر در فاز حمله و گل برتری داشت اما آنها هم مثل دیگر جوان‌های تیم شانسی برای بازی پیدا نکردند. این اتفاق البته در شرایطی رخ داد که هاشمیان در این بازی فقط سه تعویض انجام داد و از دو تعویض خود استفاده نکرد. موضوعی که مورد اشاره هواداران و کارشناسان نیز قرار گرفته است.