تمرین مدافع کلیدی پرسپولیس کنار مصدومان

پرسپولیس در هفته‌های اخورزش سهیر به شدت با مصدومیت ستاره‌هایش دست و پنجه نرم کرده و در بازی هفته پنجم برابر ملوان این تیم هفت بازیکن مصدوم داشت و دست وحید هاشمیان به شدت بسته بود.

باتوجه به فاصله زیاد و یک هفته‌ای پرسپولیس تا بازی بعدی امیدواری‌هایی برای رسیدن بعضی از این بازیکنان مصدوم وجود دارد. سرژ اوریه، محمد عمری، حسین کنعانی، میلاد سرلک، محمدحسین صادقی، رضا شکاری و اوستون اورونوف ۷ بازیکن غایب سرخپوشان در بازی قبلی بودند.

در این شرایط از تمرین پرسپولیس خبرهایی مبنی بر کش آمدن پای حسین ابرقویی، مدافع مرکزی این تیم به گوش رسید و اگرچه باشگاه پرسپولیس همچنان سیاست خبر ندادن از روند مصدومان را پیش گرفته اما تصویر نرم‌دوی ابرقویی کنار اورونوف آسیب‌دیده، این خبر را تایید کرد.

پرسپولیس شرایط سختی برای بازی گل‌گهر دارد و اگر حسین ابرقویی نتواند بر این مصدومیت تا روز جمعه غلبه کند، سهیل صحرایی به پست مدافع مرکزی برمی‌گردد و میلاد محمدی نیز احتمالا مدافع راست خواهد بود. با این حال پرسپولیسی‌ها امیدوارند ابرقویی در ترکیب اصلی در غیاب حسین کنعانی حضور داشته باشد.