پیام حیدری آماده سوت آغاز دیدار پرسپولیس!

تیم داوری دیدار حساس خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس ، پیش از آغاز مسابقه در ورزشگاه تختی حاضر شد و از شرایط زمین و امکانات ورزشگاه بازدید کرد. پیام حیدری، داور وسط این دیدار به همراه تیم خود در حالی وارد زمین شد که هواداران دو تیم از ساعتی قبل سکوها را پر کرده بودند و فضای پرشوری در ورزشگاه جریان داشت.

کوبل داوری این بازی متشکل از پیام حیدری به‌عنوان داور وسط، فرهاد فرهادپور و حسین مرادی به‌عنوان کمک‌ها و محمدعلی صلاحی به‌عنوان داور چهارم است. وظیفه هدایت سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR) نیز برعهده وحید زمانی و علیرضا ایلدرم خواهد بود. همچنین رسول فروغی به‌عنوان ناظر داوری این دیدار در محل مسابقه حضور دارد.

اعضای تیم داوری با لباس شخصی و در فضایی آرام، از چمن تازه ترمیم‌شده ورزشگاه بازدید کردند تا پیش از شروع مسابقه از شرایط فنی زمین، نور و خطوط محوطه‌ها اطمینان حاصل کنند. با توجه به اهمیت این دیدار و شرایط حساس دو تیم در جدول، انتظار می‌رود تیم داوری یکی از بازی‌های دشوار این هفته لیگ برتر را پشت سر بگذارد.