اوسمار نیامده نیمکت نشین شد

باشگاه پرسپولیس بعد از تصمیم برای کنار گذاشتن وحید هاشمیان، سراغ اوسمار ویرا به‌ عنوان سرمربی جدید رفت. قرارداد الکترونیکی طرفین صبح روز شنبه امضا شد و حالا سرخپوشان در انتظار حضور این مربی در تهران هستند. شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که بلیت هواپیما برای حضور اوسمار در تهران توسط باشگاه پرسپولیس تهیه شده و این مربی طبق برنامه صبح روز چهارشنبه هفته جاری وارد تهران خواهد شد تا تمرینات سرخپوشان را زیر نظر بگیرد.

با توجه به زمان حضور اوسمار در تهران، این احتمال وجود دارد که او در دیدار روز پنجشنبه با تراکتور روی نیمکت پرسپولیس حضور نداشته باشد. در این صورت یکی از مربیان کنونی پرسپولیس هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت.

قرارداد اوسمار با پرسپولیس یک ساله است و قابلیت تمدید برای سال آینده را دارد. باشگاه پرسپولیس قصد دارد امروز و فردا قرارداد وحید هاشمیان را به طور رسمی فسخ کرده و سپس از اوسمار رونمایی کند.

اوسمار ویرا مربی برزیلی

اوسمار لوس ویرا، مربی برزیلی متولد ایالت ریو گرانده دو سول، یکی از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال ایران است که از یک دستیار گمنام به سرمربی قهرمان پرسپولیس تبدیل شد. او سال‌ها در فوتبال برزیل و در باشگاه‌های مطرحی چون اینترناسیونال و کورینتیانس در رده‌های پایه فعالیت داشت و به عنوان مربی متخصص در پرورش استعدادهای جوان شناخته می‌شد. ویرا در سال ۱۴۰۱ به عنوان دستیار به کادر فنی پرسپولیس اضافه شد و همان فصل با تیم موفق به کسب سه‌گانه تاریخی شد.

اما نقطه عطف دوران حرفه‌ای او زمانی رقم خورد که در میانه فصل ۱۴۰۲–۱۴۰۳ هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت و با وجود تردیدها و فشار زیاد، توانست تیم را به قهرمانی دراماتیک لیگ برتر برساند. سبک هجومی و نظم تاکتیکی او مورد تحسین هواداران و کارشناسان قرار گرفت و نامش را در میان مربیان موفق فوتبال ایران ثبت کرد.

بیوگرافی اوسمار ویرا

اوسمار لوس ویرا (Osmar Loss Vieira) متولد ۳ ژوئیه ۱۹۷۵ در شهر پاسو فوندو برزیل است. او در دوران بازیگری خود در پست هافبک دفاعی برای تیم‌هایی مانند اینترناسیونال، ژوونتود و فلومیننزه بازی کرد. وی متأهل است و با همسرش سابرینا زیر ویرا، که دامپزشک است، و دختر نوجوانشان در برزیل زندگی می‌کند.

سال‌های مربیگری در برزیل

ویرا از دهه ۹۰ میلادی وارد عرصه مربیگری شد و بیش از ۱۵ سال در آکادمی اینترناسیونال به تربیت بازیکنان جوان پرداخت. سپس به کورینتیانس پیوست و دو بار با تیم جوانان این باشگاه قهرمان جام سائو پائولو شد. او مدتی نیز هدایت تیم‌های اصلی اینترناسیونال و کورینتیانس را به طور موقت برعهده داشت و به عنوان یکی از مربیان خلاق فوتبال پایه شناخته می‌شد.

دوران حضور در پرسپولیس

اوسمار ویرا در مرداد ۱۴۰۱ به عنوان دستیار یحیی گل‌محمدی وارد پرسپولیس شد و در همان فصل با تیم سه عنوان قهرمانی لیگ برتر، جام حذفی و سوپرجام را کسب کرد. پس از جدایی گل‌محمدی در بهمن ۱۴۰۲، او به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد و با عملکردی درخشان، پرسپولیس را از میانه جدول به صدر رساند و در نهایت قهرمان لیگ برتر شد. در پایان فصل، ویرا به عنوان بهترین سرمربی سال فوتبال ایران انتخاب شد.

زندگی شخصی اوسمار

دوری از خانواده از چالش‌های اصلی او در دوران حضور در ایران بود. همسر و دخترش در برزیل زندگی می‌کنند و همین موضوع یکی از دلایل اصلی جدایی وی از پرسپولیس پس از قهرمانی عنوان شد. ویرا در مصاحبه‌های خود تأکید کرده است که خانواده برای او در اولویت قرار دارد.