فروش بلیت‌های جام جهانی 2026 وارد مرحله سوم شد

تقاضا برای حضور در جام جهانی 2026 همچنان رو به افزایش است و بر اساس اعلام فیفا، در دو مرحله نخست فروش بلیت، هواداران از بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه تقریباً دو میلیون بلیت خریداری کرده‌اند. این آمار در جریان قرعه‌کشی اولیه بلیت‌ها ثبت شده؛ جایی که موجودی بلیت‌ها با سرعت توسط هواداران رزرو شد.

مرحله سوم فروش، یعنی «قرعه‌کشی انتخاب تصادفی»، از ساعت۲۱ به وقت ایران در روز ۱۱ دسامبر آغاز می‌شود و تا ۱۳ ژانویه در همین ساعت ادامه خواهد داشت. در این بازه زمانی، علاقه‌مندان می‌توانند درخواست خود را برای دریافت بلیت ثبت کنند.

این مرحله همزمان با برگزاری قرعه‌کشی نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ در تاریخ ۵ دسامبر آغاز می‌شود و کمی بعد از آن برنامه مسابقات اعلام خواهد شد.

به این ترتیب، برای نخستین‌بار هواداران قادر خواهند بود بر اساس ترکیب دقیق گروه‌ها و تیم‌ها در مرحله گروهی، برای خرید بلیت مسابقات تک‌بازی اقدام کنند.