بازیکنان استقلال ساپینتو را عصبی کردند

حواشی دیدار استقلال و پیکان در نیمه اول، پررنگ‌تر از نکات فنی آن بود. از فریادهای سعید دقیقی گرفته تا عصبانیت شدید ساپینتو و واکنش‌هایش به نحوه عملکرد بازیکنان.

یاسر آسانی در جریان گرم کردن پیش از بازی دچار آسیب‌دیدگی جزئی شد اما این مصدومیت در حدی نبود که مانع حضور او در میدان شود.

بازیکنان استقلال در عکس تیمی پیش از بازی پیراهن شماره ۷۷ ماشاریپوف را به نمایش درآوردند تا به‌نوعی به این هافبک مصدوم دلگرمی داده باشند.

ساموئل پدروسو، مربی و آنالیزور استقلال به همراه فرهاد موافق در جایگاه ویژه نشسته به بررسی نکات فنی بازی با لپ‌تاپش مشغول است.

در دقیقه ۷ سوت داور و اعلام خطا به سود استقلال با فریاد بلند و اعتراض شدید سعید دقیقی همراه بود.

بعد از اینکه روزبه چشمی به دلیل آسیب‌دیدگی روی زمین افتاد، ریکاردو ساپینتو بلافاصله از مهران احمدی خواست تا گرم کند و بعد از ۱۰ بازی غیبت به مستطیل سبز برگردد.

دفع توپ اشتباه بازیکنان استقلال ساپینتو را به‌قدری عصبانی کرد که برای لحظه‌ای روی زمین نشست و اعتراضش را رو به نیمکت تیم نشان دهد.

بعد از خطای بازیکن پیکان روی کوشکی، داور برای دادن کارت زرد به او عجله کرد تا به‌اشتباه کارت قرمز را عجیبش دربیاورد.

علی نظری جویباری، عضو ارشد هیئت مدیره استقلال در ورزشگاه حضور یافت تا بازی تیم ساپینتو را از نزدیک ببیند.

ریکاردو ساپینتو بارها گلایه خود را از پاس‌های اشتباه و عملکرد ضعیف محمدرضا آزادی، رو به نیمکت، زمین و هوا نمایش داد.

سامان تورانیان بعد از کسب مجوز بازگشت به استقلال، در ورزشگاه نظاره‌گر بازی تیمش است.

روزبه چشمی تا دقیقه ۳۴ روی نیمکت نشست آنا بعد از آن با یکی از پزشکان تیم راهی رختکن شد.

اشتباهات مکرر مدافعان استقلال به‌قدری باعث عصبانیت ساپینتو شد که به سمت توپ کنار زمین آمد و آن را به‌سوی نیمکت شوت کرد‌.

سعید دقیقی آن‌قدر با فریادهای به تصمیمات داور اعتراض کرد که با کارت قرمز از کنار زمین مسابقه اخراج شود.

گل منیر الحدادی به علت آفساید مردود اعلام شد.