آینده‌ای درخشان؛ رونالدو در مسیر تبدیل شدن به برترین مربی جهان

اورا همچنین درباره احتمال بازگشت رونالدو و مسی به اروپا و حتی احتمال تقابل آن‌ها در فینال جام جهانی صحبت کرد. این مدافع سابق فرانسوی درباره آینده برونو فرناندز در منچستریونایتد نیز اظهارنظر کرد.

بحث درباره آینده کریستیانو رونالدو پس از پایان دوران بازیگری همچنان ادامه دارد و پاتریس اورا، هم‌تیمی سابق او در منچستریونایتد و دوست نزدیکش، نظر خود را درباره برنامه‌های احتمالی کاپیتان تیم ملی پرتغال پس از رسیدن به هزار گل بیان کرد.

او در این رابطه گفت: «کریستیانو رونالدو در حال حاضر روی رسیدن به ۱۰۰۰ گل تمرکز دارد. من بیشتر او را در آینده به عنوان مالک یک باشگاه فوتبال می‌بینم، مثل خودم، نه به عنوان مربی.»

اورا افزود: «کریستیانو دوست دارد در همه چیز نفر اول باشد، بنابراین اگر مربی شود، قطعاً می‌خواهد بهترین مربی تاریخ شود؛ همان‌طور که به عنوان بازیکن چنین جایگاهی دارد. فکر می‌کنم اگر بخواهد مربی شود، هر باشگاهی حاضر است او را به عنوان سرمربی بپذیرد.»

او سپس رونالدو را با زین‌الدین زیدان مقایسه کرد؛ مربی‌ای که مدت کوتاهی هدایت رئال مادرید را بر عهده داشت و پس از چند سال استراحت احتمالاً به تیم ملی فرانسه خواهد پیوست.

اورا گفت: «زین‌الدین زیدان نمونه‌ای عالی است. امیدوارم کریستیانو هم بتواند کاری را که زیزو انجام داد تکرار کند؛ چند لیگ قهرمانان ببرد و بعد هم مدتی استراحت کند.»

این مدافع سابق بار دیگر درباره مقایسه رونالدو با لیونل مسی صحبت کرد و تأکید کرد که به نظرش هیچ‌کدام از آن‌ها دوران بازیگری خود را در اروپا به پایان نخواهند رساند.

او توضیح داد: «فکر می‌کنم مسی در MLS خواهد ماند. اینتر میامی در حال ساختن پروژه بزرگی است و مسی قراردادش را تمدید کرده و به نظر می‌رسد او و خانواده‌اش از این تصمیم بسیار خوشحال هستند. همان‌طور که کریستیانو رونالدو را هم در حال بازگشت به اروپا نمی‌بینم. آن‌ها در اروپا همه چیز را ثابت کرده‌اند و بازگشتشان منطقی نیست. کریم بنزما هم همین کار را کرد و به جای بازگشت به اروپا، در عربستان ماند.»

اورا در ادامه آرزوی دیدن تقابل این دو اسطوره در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مطرح کرد.

او گفت: «آرژانتین مقابل پرتغال؟ یک رقص آخر در فینال جام جهانی بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو فوق‌العاده خواهد بود. هر دو بهترین‌های تاریخ هستند. البته مطمئن نیستم که این دو تیم واقعاً به فینال برسند.»