خطر تعویق بازی انگلیس و نروژ؛ گرما و طوفان دردسرساز شد

دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ در ایالت فلوریدا ممکن است به‌دلیل شرایط جوی در زمان مقرر آغاز نشود. یک کارشناس هواشناسی برای نخستین بار درباره وقوع موج گرمای شدید در سراسر فلوریدا هشدار داده است. 

بر اساس پیش‌بینی‌ها، دمای هوا به حدود ۴۵ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید و رطوبت بسیار بالا، شرایط را برای بازیکنان و تماشاگران طاقت‌فرسا خواهد کرد. علاوه بر این، احتمال وقوع طوفان و رعدوبرق نیز وجود دارد که می‌تواند فیفا را مجبور کند با هر صاعقه‌ای که در محدوده ورزشگاه ثبت شود، مسابقه را ۳۰ دقیقه به تعویق بیندازد.

این هشدارها در آستانه دیدار حساس انگلیس و نروژ در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ منتشر شده است که قرار است در ایالت فلوریدای آمریکا برگزار شود و نگرانی‌های جدی‌ای را درباره احتمال تأخیر در آغاز آن به وجود آورده است.

مت دویت، کارشناس هواشناسی فلوریدا، در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:«برای نخستین بار در زندگی‌ام، برای سراسر ایالت فلوریدا هشدار موج گرمای شدید صادر کرده‌ام.» او علت این هشدار را افزایش شدید دما و رطوبت هوا عنوان کرد.

دویت همچنین گفت:«دمایی که احساس خواهید کرد بین ۴۰ تا ۴۶ درجه سانتی‌گراد خواهد بود؛ بنابراین حتماً بدن خود را خنک نگه دارید.» پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد هنگام برگزاری مسابقه، دمای محسوس هوا ممکن است به ۴۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

اما نگرانی‌ها فقط به گرما محدود نمی‌شود. به گزارش کارشناسان هواشناسی بی‌بی‌سی، احتمال وقوع رعدوبرق در اطراف ورزشگاه، پیش و حتی حین مسابقه وجود دارد. در صورت فعال شدن سامانه هشدار، مطابق قوانین فیفا، با هر صاعقه‌ای که در محدوده ورزشگاه ثبت شود، بازی به مدت ۳۰ دقیقه متوقف یا آغاز آن به تعویق خواهد افتاد.