اولتیماتوم سازمان لیگ به شهرداری ساوه و پردیس قزوین

فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتسال عصر امروز و از ساعت ۱۸ قرعه‌کشی می‌شود و ۱۴ باشگاه حاضر با مسیر خود در این مسابقات آشنا خواهند شد. در شرایطی که اکثریت تیم‌ها در پنجره نقل و انتقالاتی فعال بوده‌اند و تمرینات آماده سازی را آغاز کرده‌اند، اما وضعیت تیمداری دو باشگاه شهرداری ساوه و پردیس قزوین در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این در حالی است که طی روزهای گذشته زمزمه هایی مبنی بر انحلال یا واگذاری این دو تیم به گوش رسیده و اخبار متناقضی در این خصوص مطرح می شود.

پیرو همین موضوع، سازمان لیگ فوتسال تا ۵ مرداد به ۱۴ تیم فصل آینده لیگ برتر مهلت داده تا اسامی بازیکنان و کادرفنی خود را اعلام کنند؛ در غیر این صورت بنابر آیین نامه مسابقات، این تیم ها از لیگ کنار گذاشته می شوند و سازمان لیگ در خصوص نماینده جایگزین اقدام خواهد کر

لازم به ذکر است فصل جدید لیگ برتر ۲۵ مرداد استارت خواهد خورد و تیم‌های دلسوختگان قم، دائم پناه مشهد و نگین تندیس قرچک، جدیدترین تیم‌های لیگ خواهند بود. همچنین گیتی پسند اصفهان، مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها شناخته می‌شود.