لاپورتا به بارسلونا برگشت

خوان لاپورتا به بارسلونا بازگشت. رییس باشگاه بارسا صبح روز گذشته و پس از گذراندن چند روز در آمریکا، جایی که بازی‌های نیمه‌نهایی و فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با حضور تیم ملی اسپانیا را از نزدیک تماشا کرده بود، وارد پایتخت کاتالونیا شد. رئیس بارسا در اظهاراتش کوتاه سخن گفت اما از تعداد زیاد بازیکنان بارسا در تیم قهرمان ابراز خوشحالی کرد و گمانه‌زنی‌هایی درباره زمان رسمی معارفه کریم آدیمی انجام داد.

لاپورتا هنگام ورود به فرودگاه جوزپ تارادلاس بارسلونا ال پرات» اعلام کرد: «من بسیار مفتخرم که هشت بازیکن بارسا قهرمان جهان هستند.» رئیس بارسا به حضور خوان گارسیا، پائو کوبارسی، اریک گارسیا، پدری، گاوی، دنی اولمو، لامین یامال و فران تورس در تیم لوئیس دلافوئنته افتخار کرد.

این وکیل کاتالان همچنین اظهار داشت که اطمینان دارد معارفه آدیمی روز چهارشنبه انجام خواهد شد، هرچند این باشگاه مطمئن نیست که آیا تمام برنامه‌ریزی‌ها به این سرعت نهایی می‌شوند یا خیر. با این حال، آنها این احتمال را رد نکرده‌اند. رئیس بارسا در حالی که قدم می‌زد، امضا می‌داد و با چندین هوادار عکس می‌گرفت، گفت: «فکر می‌کنم فردا باشد، امروز که دیگر سه‌شنبه است…»

با این حال، لاپورتا از اظهار نظر در مورد مذاکرات با اتلتیکو مادرید برای جذب خولیان آلوارز و همچنین در مورد تمدید قرارداد یا جدایی احتمالی فران تورس از جمع آبی‌ و اناری‌ها خودداری کرد. او در پاسخ به سوالاتی در این باره سکوت اختیار کرد.