ادعای جنجالی: آرژانتین با استراحت بیشتر قهرمان جهان می‌شد

آرژانتین با استراحت بیشتر قهرمان جهان می‌شد!

 
 

به گزارش ""، بازیکن سابق بارسلونا و ویارئال تاکید کرد که اسپانیا فاتح شایسته‌ای بود، اما علت شکست آلبی‌سلسته را با یک دلیل روشن توضیح داد: «فکر می‌کنم می‌توانم بگویم آرژانتین خسته به فینال رسید. آن‌ها با تیم فوق‌العاده‌ای مثل اسپانیا روبرو شدند که بسیار خوب فوتبال بازی می‌کند و می‌داند چه می‌خواهد و قهرمان شایسته‌ای شد. در این موضوع شکی نیست. اما به نظرم آرژانتین خسته به فینال رسید و استراحت کمی داشت. اگر استراحت بیشتری داشتند، فکر می‌کنم بازی متفاوت می‌شد. دقت کنید که هر دو مدافع وسط مصدوم شدند. مشخص بود که بچه‌ها تمام توان خود و حتی بیشتر از آن را گذاشته بودند. ما فقط می‌توانیم از آن‌ها تشکر کنیم چون فوق‌العاده کار کردند. اما بله، باید به اسپانیا هم تبریک گفت چون خوب بازی کرد و به شایستگی برد و قهرمان حقش بود.»

رئیس بوکا جونیورز با تحسینی بزرگ به تمجید از مسی پرداخت: «غیرممکن است از تماشای فوتبال بازی کردن مسی لذت نبرید. مسی فقط فوتبال بازی نمی‌کند، او چیز دیگری را به نمایش می‌گذارد. راه می‌رود و نحوه جریان بازی را زیر نظر می‌گیرد؛ در حالی که همه ما در سکوها یا پای تلویزیون استرس داریم، او بازی را تحلیل می‌کند. با خودت می‌گویی خب، ببینم کجا باید بروم و چه کاری انجام دهم. او همه چیز را از قبل تصور می‌کند. او در یک ورزش دیگر فعالیت می‌کند و مثل بقیه نیست. بنابراین تماشایش فوق‌العاده است. هر کسی که این بازی را دوست دارد، امیدوار است او سال‌های زیادی تمایل به بازی داشته باشد تا بتوانیم همچنان لذت ببریم.»

علاوه بر این، او از اینکه مسی بازی برای آرژانتین را به جای اسپانیا انتخاب کرد (اتفاقی که احتمال رخ دادنش وجود داشت) قدردانی کرد: «فقط می‌توان از او تشکر کرد. دوباره تکرار می‌کنم، ما آرژانتینی‌ها خوش‌شانس بودیم که او بازی برای کشور ما را انتخاب کرد و نه اسپانیا.»

ریکلمه درباره لئاندرو پاردس نیز که پنجشنبه بدون استراحت کافی پس از جام جهانی در ترکیب اصلی قرار گرفت، اظهار نظر کرد: «بله، چون او عاشق فوتبال بازی کردن است، چون پوشیدن پیراهن بوکا را دوست دارد و چون هر روز با هم‌تیمی‌هایش در تماس بود تا ببیند چطور تمرین می‌کنند و سرمربی جدید چگونه است. او همیشه پیگیر شرایط است. امیدوارم هواداران بوکا از داشتن دوباره او در کنارمان لذت ببرند.»