شروع امیدوارکننده کریم آدیمی با پیراهن بارسلونا

وینگر 24 ساله آلمانی در دیدار دوستانه جمعه شب مقابل بیرمنگام که در ورزشگاه سنت اندروز برگزار شد، نخستین بازی خود را انجام داد. او یکی از چهره‌های شاخص این مسابقه دوستانه بود و در نیمه اول به میدان رفت.

هانسی فلیک، آدیمی را در ترکیب اصلی مقابل بیرمنگام قرار داد؛ آن هم در حالی که تنها یک هفته از تمرینات او با آبی‌واناری‌ها می‌گذشت. بازیکن سابق بوروسیا دورتموند در پست بال راست یعنی همان جایی که باید با لامین یامال رقابت کند، بازی کرد. 

با این حال، این بازیکن در بخش زیادی از بازی گرایش به حرکت به سمت مرکز زمین داشت. این بازیکن آلمانی که بارسلونا برای او ۲۲ میلیون یورو به همراه ۱۰ میلیون یورو متغیرات پرداخت کرده است، به چندپسته بودن شهرت دارد و می‌تواند در هر دو بال هجومی و همچنین مهاجم نوک بازی کند.

آدیمی در ۴۵ دقیقه نیمه نخست نقش‌آفرینی کرد، ۱۷ پاس صحیح داشت و ۳ پاس اشتباه داد. او با حمزه عبدالکریم که در پست مهاجم شماره ۹ بازی می‌کرد ترکیب شد، در حمل توپ درخشان ظاهر شد، در دفاع فداکاری نشان داد و در حمایت از تیم مشارکت داشت، خود را در موقعیت دریافت توپ قرار داد و حتی شانسش را برای باز کردن دروازه حریف امتحان کرد، هرچند شانس با او یار نبود. با وجود اینکه در مقطع ابتدایی تابستان هستیم، او سرعت و توانایی دریبل‌زنی خود را به رخ کشید.

در نیمه دوم، فلیک به او استراحت داد. او در ۴۵ دقیقه نخست تمام توانش را گذاشت، در دفاع و حمله خود را ارائه داد و هنوز به ریتم کامل کاری نرسیده است. رونی که در آستانه جدایی از باشگاه است، جای او را در بال راست گرفت. آدیمی جلوه‌هایی از کیفیت و توانایی جسمانی بالای خود را به نمایش گذاشت.