طعنه مدافع سابق استقلال به پرسپولیس

هاشم بیک‌زاده سه‌شنبه شب در برنامه تلویزیونی شب‌های فوتبالی به بحث جوانگرایی در استقلال و پرسپولیس اشاره و عنوان کرد: ماشاالله آقای تارتار دو جین بازیکن دارند. سرمربی پرسپولیس پس از بازی‌ها عنوان می‌کند بازی دادن به بازیکن جوان تاوان دارد، در حالی که بازیکنی با سابقه حضور در جام جهانی و پرداخت ارقام چند صد میلیاردی برای رضایت‌نامه‌اش که تمام تیم‌های لیگ به دنبال جذب او بوده‌اند را نمی‌توان مصداق جوانگرایی و دادن تاوان دانست.

او با تاکید بر اینکه جوانگرایی کاری است که آقا سهراب انجام می‌دهد، گفت: نفراتی مثل احسان خردپیشه و ایلیا ابراهیمی را از رده جوانان و امید به تیم بزرگسالان فرستادیم و قرارداد امضاء کرده‌اند که با وجود داشتن پیشنهادهای رسمی از سایر تیم‌های لیگ برتری در استقلال مانده‌اند.

بیک‌زاده با اشاره به لزوم اعتماد به استعدادهای پرورش‌یافته در باشگاه تاکید کرد: اگر آقا سهراب به مدافعی مانند ایلیا ابراهیمی که گزینه چهارم یا پنجم خط دفاعی است، فرصت بازی بدهد و او اشتباه کند، هیچ کسی خرده نخواهد گرفت، چراکه این بازیکن مستقیما از آکادمی باشگاه استقلال بالا آمده، نه اینکه بازیکنی با تجربه حضور در جام جهانی درون زمین قرار بگیرد و پس از اشتباهات فردی (که همه انجام می‌دهند)، با گفتن اینکه میدان دادن به جوانان تاوان دارد، عملکرد توجیه شود. جوان بازی دادن به آن شکل، تاوان دارد، نه مثل پرسپولیس.