از توهین ناقضان شئونات اخلاقی واهمه نداریم/برای تحقق «امنیت اخلاقی»ایستاده‌ایم

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در همایش تقدیر از فعالان حوزه  عفاف و حجاب با بیان اینکه نیروی انتظامی وظیفه حمایت از مردم، تامین آسایش و آرامش و برقراری امنیت را به عهده دارد اظهار داشت: از اساسی‌ترین وظایفی که قانون برای پلیس مشخص کرده پاسداری از ارزش‌های اسلامی است.

رییس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی موظف به اجرای قانون است، اظهار داشت: برخی بی‌قانونی و تضییح حق دیگران را آزادی می‌دانند در حالی که آزادی تا جایی است که ما به حریم دیگران تعرض نکنیم و آزادی دیگران را سلب نکنیم.

سردار رحیمی با بیان اینکه کشوری می‌تواند با اقتدار بوده و از خود دفاع کند که در مرحله اول امنیت داخلی بالایی داشته باشد، گفت: به حمدالله این امنیت در شرایط سخت اقتصادی که امروز  دشمن ایجاد کرده است، با مجاهدت‌ها و ایثارگری ماموران پلیس از نقطه صفر مرزی تا مرکز شهرها برقرار شده است.

وی ادامه داد: همانطور که نیروی انتظامی در سال‌های اخیر با اقتدار  توانسته با مفسدین اقتصادی برخورد کند در حوزه برقراری امنیت عمومی و اخلاقی هم با قدرت وارد شده و اجازه نخواهد داد تا عده‌ای امنیت اخلاقی جامعه را به خطر بیاندازند؛ امروز گروه‌ها و افراد سازمان‌یافته به دنبال آن هستند که امنیت عمومی و اخلاقی جامعه را از بین ببرند و برای از بین بردن قبح امنیت اخلاقی در تلاشند.

سردار رحیمی با بیان اینکه این موارد را در بازجویی از افرادی که دستگیر شده‌اند، متوجه شدیم، گفت:  آنها به دنبال این هستند که ابتدا قبح امنیت اخلاقی را در تهران و سپس در سایر نقاط کشور  از بین ببرند اما در طرف دیگر ما با تمام وجود برای تحقق امنیت اخلاقی ایستاده‌ایم و بدون هراس از هجمه‌های آنان و دشمنان در فضای مجازی، به کار خود ادامه خواهیم داد. 

رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه ۹۰ درصد از اقدامات پلیس امروز ایجابی و تنها ۱۰ درصد آن از نوع اقدامات سلبی است، تصریح کرد: این 10 درصد هم  برای مقابله و از بین بردن فسادهای زیرپوستی و پنهان است.

وی افزود: وظیفه ناجا نظارت بر اجرای قوانین در تمامی حوزه‌هاست. در حوزه امنیت اخلاقی نیز برخوردهای ارشادی، دوستانه، آموزشی و ایجابی بر برخوردهای قهری و سلبی مقدم است و رویکرد ما نیز همین است.

فرمانده انتظامی پایتخت از توهین‌های متعدد به ماموران گشت امنیت اخلاقی خبر داد و گفت: از اینکه در فضای مجازی چه گفته می‌شود، هراسی نداریم، در مواردی همکاران بنده در گشت‌های امنیت اخلاقی در قبال یک تذکر به ناقضان شئونات واخلاق ده‌ها توهین می‌شنوند اما ما از این سخنان واهمه نداریم.

وی با  بیان اینکه افرادی که می‌خواهند در نظام جمهوری اسلامی زندگی کنند، مانند شهروندان هر کشور دیگری باید مقررات آنجا را رعایت کنند، گفت: به طور مثال در برخی از کشورهای اروپایی قانونی وجود دارد که کارفرمایان باید کارکنان دارای حجاب را اخراج کنند و این جزو قانون آن هاست.  ما هم می‌گوییم افرادی که در جمهوری اسلامی زندگی می کنند باید قوانین این کشور را رعایت کنند.

به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ، برخی می‌خواهند با هوچی‌گری قانون را زیرپا بگذارند و ما را مرعوب کنند اما ما قانون را با جدیت اجرا و پای آن ایستادگی می‌کنیم.