به گزارش افکارنیوز، دکتر بشیر حاجی بیگی در گفتگو با مهر اظهارداشت: همه ساله در ماه مبارک رمضان میزان مراجعه مردم به مراکز خونگیری به خاطر روزه داری کم می شود. امسال هم به خاطر گرمای هوا و فاصله کم بین افطار تا سحر، این میزان مراجعات کم شده است.

وی با عنوان این مطلب که در بحثخونگیری مردم سرمایه اصلی هستند، افزود: به همین دلیل، میزان مراجعات مردم به مراکز انتقال خون خیلی مهم است.

حاجی بیگی با تاکید بر اینکه روزه داری منعی جهت اهدای خون ندارد، تصریح کرد: البته سازمان انتقال خون به خاطر راحتی مردم، تلاش کرده با حضور در هیئتهای مذهبی مهم شهر تهران در فاصله افطار تا سحر، در خدمت اهداکنندگان باشد.

مدیر پایگاه انتقال خون استان تهران از وجود ۱۷۰ بیمارستان و مرکز درمانی در پایتخت خبر داد و افزود: ۲۵ درصد خون کشور در استان تهران مصرف می شود.

وی، افزایش مراکز خون و آنکولوژی(سرطان)، پیوند اعضا، دیالیز و… در استان تهران را از دیگر علل افزایش تقاضا برای خون در این نقطه از کشور دانست و گفت: شاید در سالهای گذشته تنها یک مرکز جراحی قلب باز در تهران وجود داشت اما در حال حاضر این عمل جراحی در چند مرکز درمانی انجام می شود که نیاز به خون را افزایش می دهد. به طور مثال برای یک پیوند کبد می بایست ۶۰ واحد خون و پلاکت وجود داشته باشد تا بتوان این عمل پیوند را انجام داد.

حاجی بیگی تاکید کرد: هموطنان روزه دار باید بدانند که سازمان انتقال خون برای تامین خون مصرفی در مراکز درمانی نیازمند اهدای خون آنان است. چون هیچ راه دیگری برای تامین خون در کشور وجود ندارد.