قاتل کودک ۴ ساله قصاص شد

 حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان با اعلام این خبر، گفت: از لحظه اطلاع از وقوع جنایت در 25 دی‌ ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی قضایی با قاطعیت، دقت و خارج از نوبت آغاز شد. در مسیر رسیدگی، تمام اقدامات قضایی در چارچوب قانون و با رعایت اصول دادرسی عادلانه، اما با سرعت و صحت لازم پیگیری و صورت گرفت.

وی در ادامه تشریح کرد: قاتل که به‌دلیل اختلافات خانوادگی، اقدام به قتل عمدی کودک 4 ساله دامغانی با ضربات چاقو و همچنین شروع به قتل 9 نفر دیگر از اعضای خانواده با خوراندن قرص خواب‌آور و بازکردن شیر گاز شهری کرده بود، پس از تکمیل فرآیند رسیدگی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، به مجازات قصاص نفس در ملاءعام محکوم شد که این حکم صبح امروز در ملاء‌عام اجرا شد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان افزود: در این پرونده و موارد مشابه، دستگاه قضایی استان بدون مماشات، با اولویت‌دهی به حفظ امنیت روانی جامعه، روند رسیدگی را با اقتدار، سرعت، دقت و صحت دنبال کرده و خواهد کرد.

وی در پایان با اشاره بر اینکه با عنایت به تقاضای اولیای دم مبنی بر قصاص نفس و طبق قوانین موضوعه در تعدد جرائم موجب قصاص نفس و تعزیر، مجازات‌ها جمع و در صورت مطالبه اجرای قصاص نفس از جانب اولیای دم، اجرای مجازات حبس تعزیری مانعی جهت اجرای حق اولیای دم در اجرای قصاص نفس نخواهد بود، تصریح‌کرد: اجرای این حکم، پیامی روشن به ناقضان امنیت و مرتکبان جنایات سنگین دارد که دستگاه قضایی استان در برابر چنین جرائمی، با قاطعیت ایستاده و اجازه تکرار این فجایع را نخواهد داد.