خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی

 جعفری آذر نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌ای در ارتباط با معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: بازنشستگان تأمین اجتماعی دو معوقه عمده برای فروردین و اردیبهشت‌ماه داشتند و ما مرتب پیگیری می‌کنیم. خوشبختانه معوقه مربوط به فروردین‌ماه در شهریورماه پرداخت شد.

به گفته وی، معوقات اردیبهشت در مهرماه پرداخت می‌شود.

این در حالیست که در روزهای گذشته، «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از پرداخت معوقات در مهر و آبان خبر داد. به گفته آقای وزیر، بخشی از بازنشستگان معوقات خود را در آبان دریافت خواهند کرد.

بازنشستگانِ عموماً کم‌درآمد تامین اجتماعی در تماس‌های مکرر با ایلنا به این روند ناعادلانه اعتراض می‌کنند و به پنج ماه انتظار برای دریافت معوقات ناچیز انتقاد دارند. به اعتقاد آن‌ها، با صعود نرخ دلار در ماه‌های اخیر، ارزش واقعی معوقات از نصف هم کمتر شده است.