به گزارش افکارنیوز، مدیران بلند پایه فدراسیون جهانی اتومبیلرانی به دعوت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، در سفر به کشورمان از فعالیت‌های این موسسه و امکانات بخش اتومبیلرانی ایران بازدید کردند.

" تیری ویلمارک "، رئیس و " جاکوب بنگسگارد "، مدیرکل منطقه یک فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی(فیا)، ضمن بازدید از فعالیت‌ها و بخش‌های مختلف این کانون به عنوان یکی از نهادهای فعال در بخش اتومبیلرانی و ارائه کننده خدمات جاده‌ای، از امکانات کشورمان در زمینه کنترل و ایمنی راه‌ها دیدن کرده و در نشستی مشترک با مدیر عامل، مدیران بخش‌های مختلف و کارشناسان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به بحثو تبادل نظر درباره راه‌های توسعه همکاری و فعالیت‌های مشترک پرداختند.

در این نشست تیری ویلمارک، رئیس منطقه یک فیا، با ابراز خرسندی از سفر به ایران، درباره بازدید خود از بخش صدور اسناد و مدارک بین‌المللی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: ما در این بخش شاهد رضایت مردم از نحوه خدمات دهی کانون در ارائه گواهینامه و دیگر مدارک بین‌المللی بودیم و به طور کلی می‌توان گفت که شیوه خدمت رسانی این موسسه در بخش‌هایی که با مردم ارتباط مستقیم دارد قابل تحسین است.

وی همچنین به بازدید از فعالیت‌های امداد خودروی کانون اشاره کرد و گفت: طبق مشاهدات ما، امداد خودروی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران نیز از امکانات و تجهیزات با کیفیت برخوردار است و به نظر می‌رسد تا کنون توانسته در حد قابل قبولی به ارائه خدمات به امداد خواهان بپردازد.

رئیس منطقه یک فیا افزود: در بازدیدی که از سامانه کنترل ترافیک جاده‌های وزارت راه ایران داشتیم، وجود تکنولوژی‌های پیشرفته و دوربین‌های مختلف که نقش مهمی در افزایش ایمنی راه‌ها ایفا می‌کنند برای ما جالب بود.

وی ادامه داد: در عصر حاضر موضوع فرهنگ سازی در زمینه اتومبیلرانی و تامین ایمنی راه‌ها به یکی از مسائل مهم برای سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی تبدیل شده است؛ چراکه هر ساله به دلیل وقوع سوانح و تصادفات رانندگی، شمار زیادی از مردم جان خود را از دست می‌دهند که مسبب بخش عمده این حوادثجوانان ۱۸ تا ۲۵ سال هستند.

ویلمارک ادامه داد: این موضوع لزوم آموزش و فرهنگ سازی در جامعه بویژه در میان قشر نوجوان و جوان را افزایش می‌دهد. البته ما مطلع شدیم که کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران اخیرا کمیته‌ای با عنوان توسعه فرهنگ اتومبیلرانی ایمن تشکیل داده است که این اقدام شایسته ای است.

وی در بخش دیگری از این نشست از طرح پیشنهادی کانون با موضوع تشکیل یک زیر مجموعه و ایجاد یک اتحادیه کوچکتر در منطقه یک فیا به عنوان طرحی سازنده در جهت توسعه همکاری‌ کلوپ‌ کشورهای مختلف یاد کرد و گفت: فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی از برنامه‌ها و فعالیت‌های بین کانون‌ها که موجب توسعه روابط و همکاری‌ها می‌شود حمایت و استقبال می‌کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با امکانات و ظرفیت‌هایی که در کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و با فعالیت‌های ارزشمندی که در این موسسه در حال انجام آنها است، به نظر می‌رسد در آینده نزدیک شرایط خوب و مساعدی برای همکاری‌های متقابل فراهم آمده و به زودی شاهد اجرای برنامه‌های مشترک باشیم.

بنابر این گزارش رئیس و مدیر کل منطقه یک فدراسیون جهانی اتومبیلرانی طی سفر دو روزه خود به ایران، از جاذبه‌های گردشگری و تاریخی کشورمان از جمله مجموعه فرهنگی تاریخی نیاروان در تهران و سی و سه پل، میدان نقش جهان و … در شهر اصفهان دیدن کردند.

فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی(فیا) به عنوان سازمانی غیرانتفاعی و انجمنی بین‌المللی از کانون‌های جهانگردی و اتومبیلرانی ۱۳۲ کشور جهان تشکیل شده که دفتر مرکزی آن در پاریس قرار دارد. کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران نیز از سال ۱۳۳۱ هجری شمسی به نمایندگی از کشورمان در این فدراسیون عضویت دارد.

فیا دارای ۴ منطقه اتومبیلرانی و جهانگردی است که دفتر منطقه یک آن در بروکسل مستقر بوده و ۱۰۷ کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به نمایندگی از قارههای اروپا، آفریقا و خاورمیانه از جمله کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران در آن عضو هستند.