- خیابان پیروزی تهران یکی از اصلی ترین شبکه راهی شرق تهران است. این خیابان که طولی به اندازه ۸ هزار و ۵۰۰ متر دارد در دو منطقه ۱۳ و ۱۴ تهران واقع شده است. خیابان پیروزی از محدوده میدان شهدا(دروازه دوشان تپه قدیم) اغاز شده و تا پای کوه دوشان تپه در محدوده ی میدان شهید کلاهدوز امتداد داشته است. تا دهه ۱۳۴۰ این خیابان به دلیل وجود مناطق نظامی و نیروی هوایی بیشتر به عنوان محله نظامی شناخته می شد اما بعد از آن با ساخت پروژه های مسکونی ۴۰۰ دستگاه و صد دستگاه بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
به گزارشافکارنیوز، حالا با گذشت چندین سال از ساخت این محلات، بیشتر خانه های این محله ها به آپارتمان های ۴ و۵ طبقه تبدیل شده و محله به نسبت پرجمعیت را پر جمعیت تر از گذشته ها کرده است. بارها برای حل مشکلات از قبیل ترافیک و کمبود جای پارک برای اهالی محل از سوی شهرداری و شوراهای محل اقداماتی انجام شد.
حدود ۲۰ سال است که قرار است طرح تعریض خیابان پیروزی انجام شود. از سال ۸۷ نیز ایستگاه مترو میدان شهدا در ابتدای خیابان پیروزی به بهره برداری رسید و تا به حال با راه اندازی ایستگاه های مختلف با فواصل کوتاه از قبیل شیخ الرئیس، پیروزی، نبرد، نیروی هوایی و کلاهدوز سعی شده است تا حد زیادی از ترافیک این خیابان کاسته شود. اما مشکل عمده این خیابان وجود تالارهای پذیرایی زیاد ومراکز خرید و نبود پارکینگ در این خیابان است و با توجه به افزایش تراکم ها و سر برآوردن آپارتمان ها در کوچه های بدون گنجایش، معضل پارکینگ در این منطقه به یک بحران تبدیل شده است.
به گزارشافکارنیوز، حدود ۷ تالار پذیرایی در این خیابان قرار دارد که تنها دو تالار آن پارکینگ دارد و بقیه تالارها فاقد پارکینگ است. مجتمع تجاری کساء در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع با حدود ۶۰۰ واحد تجاری فاقد پارکینگ است. این مجتمع که حدود ۴ سال است از تاسیس آن می گذرد بر مشکلات ترافیکی و کمبود پارکینگ این خیابان افزوده است.
چندی پیش همزمان با عید سعید غدیر دو طبقه زیر همکف این مجتمع که قرار بود به پارکینگ اختصاص داشته باشد به عنوان واحدهای تجاری جدید افتتاح شد این در حالیست که وجود پارکینگ در تمامی ساختمان ها و مجتمع های تجاری از دغدغه های مهم این روزهای شهرداری تهران است. همچنین قیمت بالای مغازه های این مجتمع تجاری به گونه ای بوده است که بعد از گذشت چندین سال مدیریت این مجتمع هنوز موفق به فروش و یا اجاره تعداد زیادی از واحدهای تجاری این مرکز نشده و اکنون تعداد دیگری واحد تجاری که بر خلاف قوانین شهری است به آن اضافه شده است.
پارکینگهای مکانیزه دردی را دوا نکرد
خبرنگار افکارنیوز برای بررسی بیشتر معضلات پارکینگ خیابان پیروزی به سراغ فتح الله قربانی دبیر شورایاری محله دهقان پیروزی رفته است.
قربانی می گوید: حدود سه سال است که در جلسات منطقه ای و فرامنطقه ای که داشتیم موضوع بحثما روی پارکینگ بوده است. به عنوان یکی از اعضای شورایاری محله با سردار طلایی عضو شورای شهر که بر این باور است معضل پارکینگ طی چند سال آینده در تهران به عنوان یک بحران مطرح خواهد شد مطرح کرده ام که این موضوع در منطقه پیروزی در حال حاضر یک بحران جدی است. محله دهقان که حدود ۶۰ کوچه دارد و با توجه به ساختار کالبدی ای کوچه های با عرض ۶ متر که اکثرا آپارتمان های ۴ طبقه مسکونی در آن واقع شده است هر پلاک به تنهایی ۲ خودرو اضافه دارد و همین موجب سرگردانی، ازدحام و نگرانی برای اهالی محل است.
وی ادامه داد: در همین محله ما هر شب شاهد نزاع و درگیری بر سر مسایل پارکینگ هستیم و علاوه بر آن در هفته ای که گذشت شاهد سرقت چند دستگاه خودرو در محل بودیم که صاحبان خودرو ها به دلیل نبود پارکینگ مجبور بودند خودروهای خود را در خیابان پارک کنند.
وی درخصوص جمع آوری پارکینگ های مکانیزه توضیح داد:پارکینگ های مکانیزه هیچ دردی از مشکلات اهالی محل دوا نکرد. این پارکینگ ها که گنجایش تنها ۲۴ خودرو را داشت تنها اسراف هزینه بود و هیچ سودی نداشت.
قربانی اظهار داشت: این پارکینگ های مکانیزه از قبل خریداری شده بود و مجبور بودند در جایی از آنها استفاده کنند و به عنوان راهکاری برای حل مشکل نبود به همین دلیل برای مدتی در دو منطقه از خیابان پیروزی نصب شد و مدتی است که جمع آوری شده اند.
عضو شورایاری محله پیروزی درخصوص تعبیه نشدن پارکینگ برای مجتمع تجاری کساء تصریح کرد: پیگیری های مستمر ما برای ایجاد پارکینگ برای این مجتمع تجاری هیچ نتیجه ای نداشت و هفته گذشته نیز شاهد افتتاح دو طبقه زیرهمکف بودیم. این مجتمع در قلب محله پیروزی یعنی در چهارراه کوکاکولا که خودش همواره با مشکلات شلوغی و ترافیک همراه بوده است قرار دارد و اگر حساب اینکه تنها خود مالکان واحدهای تجاری بخواهند خودروهای خود را در کوچه های محل پارک کنند به کنار بگذاریم، روزانه تعداد زیادی از مردم شرق تهران برای خرید به چهارراه کوکاکولا و مجتمع کساء سر می زنند که تمامی این خودروها بار
ترافیکی ای را به دلیل نبود پارکینگ بر خیابان ها و محلات پیروزی وارد می کند درحالیکه خود ساکنان این محل دچار معضل جای پارک هستند.
شوک جدید ترافیکی در انتظار خیابان پیروزی
قربانی از شوک جدید ترافیکی برای خیابان پیروزی خبر داد و اظهار داشت: ساکنان خیابان پیروزی به زودی شاهد معضل جدیدی درخصوص پارکینگ خواهند بود. سینما پیروزی در حوالی همان مجتمع کساء که یکی دو سالی است تخریب شده، قرار است به صورت مجتمع تجاری فرهنگی و اداری ساخته شود. این مجتمع در حال حاضر مراحل سفت کاری و اسکلت را پشت سر گذاشته است و قرار است مجتمعی ۹ طبقه که ۷ طبقه آن روی زمین و ۲ طبقه زیرزمین به منظور احداثپارکینگ با گنجایش ۹۲ خودرو دارد، ساخته شود که یک در پارکینگ از داخل یکی از کوچه های پشتی خیابان اصلی است.
قربانی افزود: مردم محله اخیرا متوجه شده اند که ستون های این بنا طوری قرار گرفته است که نشان از عدم احداثپارکینگ دارد به همین منظور با پیگیری های ما و ساکنان محل از شهرداری منطقه ۱۳ و مالکان آن متوجه شدیم که این ملک که در آن احداث۳۰۰ واحد تجاری تعبیه شده بود اکنون با حذف پارکینگ عملاً ما با کمبود ۴۰۰ پارکینگ مواجه خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه وقتی شهرداری منطقه در حل مشکلات منطقه برای مردم کاری نمی کند ما انتظارمان از اعضای شورای شهر و همیاری شهرداری تهران چه می تواند باشد، اظهار داشت: بعد از اینکه ما موضوع را متوجه شدیم و اعتراضات مداوم کردیم مالک سینما پیروزی به ما گفت به جای پارکینگ داخل مجتمع، در محدوده بیمارستان فجر، که فاصله آن تا سینمامسافت زیادی و به اندازه یک ایستگاه مترو است، پارکینگ راه اندازی خواهد کرد که این کار هیچ فایده ای در باز کردن گره ترافیکی و نبود پارکینگ چهارراه کوکاکولا ندارد و فقط وعده بیهوده ای است که داده شده.
قربانی در پایان اظهار داشت: یکی از اعضای فعلی شورای شهر تهران در منطقه پیروزی صاحب یک مجموعه تفریحی ورزشی شامل رستوران، تالار پذیرایی و باشگاه ورزشی است که این مجموعه با این عظمت نیز فاقد امکانات پارکینگ است این نشان از این دارد که حتی خود مسئولان شهری نیز به دنبال حل مشکلات مردم و محله نیستند.
گزارش افکارنیوز از مشکلات محله پیروزی تهران:
محله پیروزی پر از مراکز خرید اما بدون پارکینگ!
پارکینگ های مکانیزه هیچ دردی از مشکلات اهالی محل دوا نکرد. این پارکینگ ها که گنجایش تنها ۲۴ خودرو را داشت تنها اسراف هزینه بود و هیچ سودی نداشت.