چرا هنگام روزه داری سردرد می گیریم؟+ درمان فوری

گروه اجتماعی- به گفته متخصصان یکی از علل سردرد فرد روزه دار نخوردن سحری است، از اینرو توصیه می شود که افراد حتما سحری بخورند و اگر به دلایلی موفق به خوردن سحری نشدند، افطار خود را با آبگرم و خرما باز کنند و وعده شام را با کمی فاصله از افطار میل کنند.

به گزارش افکارنیوز، برخی افراد چون در سایر روزهای سال عادت به نوشیدن چای و قهوه زیاد دارند و در طول روز کافئین زیادی مصرف می کنند، در ایام ماه مبارک رمضان به دلیل نرسیدن کافئین لازم به بدنشان دچار سردرد می شوند. از اینرو به این افراد توصیه می شود با نزدیک شدن به این ماه از میزان مصرف چای و قهوه کم کنند تا در طول روزه داری با مشکل کمتری رو به رو شوند.

کاهش آب بدن و نرسیدن مایعات کافی در طول روزه داری علت دیگر ابتلا به سردرد است. متخصصان به افراد روزه دار توصیه می کنند تا در فاصله افطار تا سحر مایعات کافی بنوشند و از مصرف چای پررنگ خود داری کنند، زیرا خوردن چای با غلظت زیاد سبب دفع میزان بیشتری از مایعات از بدن انسان می شود و در طول روزه فرد با کم آبی و سردرد بیشتری روبرو می شود. بهتر است از دمنوش ها و شربت های خانگی بیشتر استفاده شود تا کم آبی بدن جبران شود.

علت دیگر سردرد در طول زمان روزه داری گرسنگی و نرسیدن انرژی لازم به بدن است، از اینرو توصیه می شود تا حتما سحری خورده شود تا در طول روز بی حوصلگی و سردرد کمتری به سراغ افراد بیاید.

بیشتر بخوانید:

بهترین نوشیدنی ها برای ماه مبارک رمضان

باید و نبایدهای تغذیه در ماه رمضان

 

چند پیشنهاد برای اینکه کمتر سردرد بگیرید:

حتما سحری بخورید.

در وعده سحر مصرف سبزیجات را فراموش نکنید.

آب کافی در فاصله افطار تا سحر بنوشید.

در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید.

از انجام فعالیت های شدید بدنی بپرهیزید.

مصرف قهوه و چای پررنگ قبل از ماه مبارک را به حداقل برسانید.

قبل از ماه مبارک رمضان سیگار ترک کنید.