به گزارش افکارنیوزبه نقل از باشگاه خبرنگاران، رژیم غذایی ، یک نوع رفتار تغذیه ای است که توسط افراد بسیاری در جهان به منظور رسیدن به تناسب اندام صورت می گیرد. افرادی در کم کردن وزن موفق هستند و عده ای نیز در این راه ناموفق هستند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با دلایل ناموفق بودن رژیم غذایی آشنا کنیم.

یکی از اصلی ترین دلایل شکست خوردن رژیم های غذایی در نظر کارشناسان تغذیه علاقه افراد چاق به غذا خوردن است. بسیاری از این افراد به انواع غذاها، خصوصا مواد غذایی چرب و شیرین علاقه خاصی دارند و حجم زیادی از این مواد را مصرف می کنند. کارشناسان توصیه می کنند که بهتر است این افراد به سمت غذاهای کیفیت دار تر بروند و سعی کنند زمان غذا خوردن خود را طولانی تر کنند. این مسئله به آنها کمک می کند تا کمتر غذا بخورند.



بی برنامگی در رژیم های غذایی و تمرینات ورزشی یکی دیگر از عوامل مهم در زمینه شکست رژیم های غذایی است. اغلب افراد سعی می کنند تا بدون داشتن برنامه خاصی و تنها با صرف گرسنگی دادن به خود رژیم بگیرند و وزن خود را پایین بیاورند.

نداشتن زمان کافی یکی دیگر از مهم ترین دلایل در زمینه شکست رژیم های غذایی است. همان گونه که اطلاع دارید تمرینات ورزشی یکی از مهمترین بخش ها در رژیم های غذایی است. بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشغله های مختلف نمی توانند بر طبق برنامه ریزی قبلی به انجام ورزش و تمرین بپردازند. کارشناسان توصیه می کنند که انجام حتی چند حرکت سرعتی و قدرتی در مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه به صورت روزانه می تواند مفید باشد.

بسیاری از افراد در زمینه انتخاب مواد غذایی و ویتامین های مورد نیاز برای تناسب اندام دچار مشکل هستند. این افراد نمی دانند که در این مرحله به چه مواد غذایی نیاز دارند. کارشناسان معتقد هستند که در مرحله اول این افراد بیش از هر چیز دیگر به ویتامین D و پروتئین نیاز دارند.

مسائل ژنتیکی نیز از جمله مباحثدخیل در این زمینه هستند. افرادی وجود دارند که با وجود رعایت رژیم غذایی و انجام تمرینات ورزشی به تناسب اندام دلخواه خود نمی رسند. باید گفت که در بسیاری از موارد اینچنینی مسائل ژنتیکی بسیار دخیل هستند. این افراد به خاطر ساختار خاص بدن خود و ساز و کار غدد بدن خود نیاز به رژیم های غذایی و تمرینات خاص دارند. بهتر است تا این افراد با مراجعه به متخصصین امر سعی در حل مشکلات خود داشته باشند. /