لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور به طور کامل

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین رونمایی ازمحصول جدید پلیمری دانش بنیان mbs پتروشیمی تاکید کرد: در راستای کمک به افزایش و جهش تولید در کشور لازم است که دانش و فناوری‌های مورد استفاده در کشور با استفاده از ارتباطات علمی جهانی به روز شده و از ظرفیت‌های علمی در درون کشور به صورت کامل استفاده شود.

اخبار اجتماعی- غلامی در این آئین که پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در محل نمایشگاه دائمی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برگزار شد، با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز دوران دفاع مقدس به میهن اسلامی اظهار داشت: در حوزه جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، به داشته‌ها و ظرفیت‌های خودمان از لحاظ نیروی انسانی، منابع طبیعی و توانمندی‌های مدیریتی توجه داریم و اینکه در حال حاضر در تمام زمینه‌های تولیدی بازار داخلی خودمان به این فعالیت‌ها بیشتر نیاز دارد.

وزیر علوم با بیان اینکه نگاه همه ما باید به آینده دور و پر از امید باشد، گفت: جمهوری اسلامی ایران قابلیت این را دارد که در عرصه صادرات کالاهای مختلف بسیار موفق عمل کرده و تاثیر بسزایی در بازارهای جهانی داشته باشد.

وی افزود: ایران یکی از کشورهایی است که در عرضه و تولید علم در جهان جایگاه ویژه‌ای دارد که این را می‌توان حاصل ارتباط موثر و گسترده صنعت و دانشگاه و به روز کردن سیستم‌ها و فناوری‌ها با آخرین یافته‌های علمی جهان دانست که به این ترتیب می‌توانیم یک جریان پویای دانش و فناوری در سیستم رشد و توسعه و تولید را در عرصه بین‌المللی داشته باشیم.

وزیر علوم با تقدیر از مسئولان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای حمایت و فراهم کردن فضای فعالیت و برای جوانان صاحب فکر و ایده دانش‌بنیان گفت: فعالیت و تولیدات متنوع این جوانان برای آینده کشور بسیار امیدبخش است به خصوص که رویکرد آنان به سمت دانش‌بنیانی و تولید ثروت از علم است و در آینده از این سرمایه‌گذاری‌ها باید بهره‌برداری گسترده‌تری صورت گیرد.

در ادامه این آئین و با حضور وزیر علوم و رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از محصول پلیمری جدید دانش بنیان mbs پتروشیمی رونمایی شد.

همچنین حواله دو میلیون بسته بهداشتی جهت داوطلبان و مجریان آزمون سراسری توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به وزیر علوم اهدا شد و در پایان این برنامه، تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با شرکت دانش بنیان قائد بصیر به امضاء رسید.

همچنین در حاشیه این آئین غلامی ضمن بازدید از ساختمان شتاب‌دهنده ( hard tech) وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با متخصصان و پژوهشگران جوان این قسمت دیدار و گفت‌وگو کرد و با دستاوردها و فعالیت‌های آنان از نزدیک آشنا شد.