آزادی ۱۳۰۰ زندانی توسط بیمه
افکار -

محمد کریمی در مراسم نقش حمایتی صنعت بیمه در تصادفات رانندگی و آزادسازی زندانیان حوادثرانندگی که شامگاه گذشته در مجتمع امور بیمه‌ای استان خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: فراهم آوردن شرایط خوب برای مردم نخست با سیاست‌گذاری، تدوین مقررات و آیین‌نامه‌های پویا و همچنین با اجرای صحیح این مقررات میسر می‌شود.

وی افزود: در خصوص تجدیدنظر و به‌روز کردن آیین‌نامه‌های گذشته که از سال ۱۳۵۱ تاکنون استفاده می‌شود، به‌روز کردن این آیین‌نامه‌ها در حال بررسی و ابلاغ به شرکت‌های بیمه است.

کریمی با بیان این‌که قدمت بیمه در ایران به حدود ۸۰ سال می‌رسد، گفت: بیمه مرکزی در سال ۵۱ تشکیل شد که نهادی حاکمیتی برای نظارت، تامین، توسعه و همه کارهای حاکمیتی دیگر است و موازی با بانک مرکزی فعالیت می‌کند، با این تفاوت که رییس‌کل بیمه مرکزی را دولت تعیین می‌کند، لذا قوام آن بسیار جدی است.

ر‌ییس‌کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در ایران ۳۰ هزار نماینده، کار بیمه را انجام می‌دهند ولی ضریب نفوذ بیمه در کشور ما نسبت به میانگین کشورهای جهان بسیار پایین است.

کریمی با تصریح این که ایران در زمینه بیمه زندگی بسیار عقب است، افزود: بیمه زندگی تنها در بیمه عمر خلاصه نمی‌شود، بلکه فواید بسیاری دارد که متاسفانه بیشتر مردم از آن بی‌اطلاع هستند.

وی ادامه داد: بیمه نباید برای پرداخت خسارات به دولت متوسل شود؛ لذا با تعامل و جدیت و با ساخت مجتمع‌های قضایی می‌توان در این مسیر گام‌های شایسته ای برداشت.

کریمی با اشاره به این‌که میانگین ضریب نفوذ بیمه در جهان ۷.۵ است، تصریح کرد: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما تنها ۱.۸ است که این رقم در کشورهای پیشرفته به ۱۲ رسیده است. در کشورهای پیشرفته بیشتر بیمه‌ها را بیمه زندگی تشکیل می‌دهد.

رییسکل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: برای تقویت صندوق تامین خسارات باید همکاری بیشتری انجام شود؛ در سال جاری به ۱۵ هزار پرونده تصادفات رسیدگی شد که از این تعداد پروندهها، بیمه ۲۲۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرد که به نوعی مقصر حادثه امکان پرداخت نداشت یا متواری شده بود. از میان این پروندهها ۳۲۰ پرونده مربوط به استان خوزستان بوده است.