خود نمایی میوه های ممنوعه خارجی

 مجتبی شادلو نائب رئیس اتحادیه باغداران با اشاره به توزیع میوه های ممنوعه خارجی اظهارداشت: با توجه به اقدامات نسبی که در خصوص  کاهش ورود میوه های ممنوعه انجام شد به طور مقطعی میوه های قاچاق در بازار کم شد، اما متاسفانه مجددا توزیع این میوه ها از سر گرفته شده است.

 

وی با اشاره به اینکه  توزیع میوه های ممنوعه برخلاف مسیر تولید است، گفت: در صورت استمرار توزیع میوه های ممنوعه تولید محصولات جالیزی و باغی با چنین قیمتی امکان پذیر نیست ، ضمن آنکه این میوه ها به سبب عدم نظارت قرنطینه ای می تواند به سلامت جامعه نیز آسیب جدی وارد کند.

 

نائب رئیس اتحادیه باغداران ادامه داد: مسئولان امر و بخش حاکمیتی نباید نسبت به این مسائل بی تفاوت باشند بلکه لازم است دستگاه های نظارتی قوانین و مجازات سخت گیرانه ای برای برخورد با خاطیان در دستور کار  خود قرار دهند تا قاچاق و توزیع میوه های خارجی در سطح شهر متوقف شود.

 

وی با اشاره به برتری میوه های داخلی در مقایسه با میوه های خارجی بیان کرد: با توجه به تولید مازاد برنیاز مصرف کنندگان، تنوع کیفیت و قیمت مناسب محصولات داخلی در مقایسه با مشابه خارجی توزیع میوه های ممنوعه تنها تیشه به ریشه تولید کشور می زند به گونه ای که همانند سال های گذشته به کشور مصرف کننده تبدیل می شویم.

 

 توزیع میوه های خارجی ادامه دارد 

 

همچنین حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: در حال حاضر برخی اقلام میوه های ممنوعه خارجی از قبیل گلابی چینی،پرتقال مصری، لیمو ترش برزیل و ترکیه در حاشیه میدان خارج از دید مامورین در میادین میوه و تره بار توزیع می شود.

 

وی افزود: بازرسین اصناف و دستگاه های مربوطه بر توزیع میوه های خارجی نظارت دارند وبه دنبال برخورد با واردکنندگان هستند.

 

مهاجران در خصوص تاثیر توزیع میوه های ممنوعه بر تولید داخل بیان کرد: توزیع میوه های خارجی در برابر تولید انبوه داخل بسیار اندک است ضمن آنکه قیمت و کیفیت محصولات داخلی با خارجی قابل قیاس نیست.

 

رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به قیمت برخی اقلام میوه های قاچاق تصریح کرد: در حال حاضر هر کیلو گلابی چینی با نرخ 10 هزار تومان، پرتقال مصری 7 الی 9 هزار تومان، لیموترش برزیل 12 الی 13 هزار تومان به فروش می رسد.