لیبرمن: جامعه اسرائیل از هم پاشیده است

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» گفت: اسرا در تونل‌های حماس در حال رنج کشیدن هستند و جامعه اسرائیل از هم پاشیده است.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: دولتی که فرزندان خود را نجات ندهد، شکاف درون جامعه را عمیق‌تر می‌کند و حق حیات ندارد.

این در حالی است که صبح یکشنبه، خانواده‌های زندانیان اسرائیلی یک جاده حیاتی در تل‌آویو را مسدود کردند و خواستار توافق فوری برای آزادی بستگان خود از نوار غزه شدند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد که خانواده‌های زندانیان اسرائیلی در غزه، بزرگراه آیالون در تل‌آویو را مسدود کرده و خواستار توافق فوری با حماس شدند.

تظاهرکنندگان بنر بزرگی را حمل می‌کردند که روی آن نوشته شده بود: «آنها (زندانیان) را همین حالا از غزه بیرون بکشید.»

این روزنامه توضیح داد که پس از حدود ۲۰ دقیقه، «پلیس اسرائیل به محل رسید، تظاهرکنندگان را پراکنده و آنها را جریمه کرد.»

روز شنبه نیز تظاهرات گسترده‌ای در تل‌آویو و سایر شهرهای اسرائیل برگزار شد که معترضان خواستار توافق فوری برای بازگشت زندانیان شدند.

این پس از آن رخ داد که گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس روز جمعه ویدئویی از آویتار دیوید، زندانی اسرائیلی، منتشر کرد که نشان می‌داد او در نتیجه ادامه سیاست گرسنگی تل‌آویو در غزه، از کاهش وزن شدید رنج می‌برد.