توپ آتش‌بس در زمین اسرائیل

  حماس در این بیانیه با اشاره به موافقت خود با طرح آتش بس ۶۰ روزه در نوار غزه و شماری از تبادل اسیران اعلام کرد: ما منتظر پاسخ دشمن صهیونیستی به پیشنهاد جدید میانجیگران (برای آتش بس) پس از ارائه پاسخ موافق خود به آن هستیم.

این جنبش در عین حال درباره تمایل نداشتن رژیم صهیونیستی به آتش بس ۶۰ روزه و تداوم جنگ و کشتار در نوار غزه هشدار داد و افزود: واکنش‌ صهیونیست‌ها نشان دهنده نیات بدخواهانه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ادامه جنگ، نسل‌کشی و پاکسازی قومی است.

جنبش حماس اقدامات رژیم صهیونیستی را تهدیدکننده صلح و ثبات بین المللی دانست و تاکید کرد: جامعه بین‌المللی، به‌ویژه طرف آمریکایی، باید به این گستاخی و بی‌توجهی به جان انسان ها و قوانین بین‌المللی که هزینه زیادی برای منطقه و جهان از نظر امنیت و ثبات بین‌المللی خواهد داشت، پایان دهد.

جنبش حماس روز دوشنبه پس از نشستی مشترک با هیات‌های مصری و قطری در قاهره، موافقت خود را با طرح پیشنهادی ارائه شده از سوی مصر برای آتش بس اعلام کرد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، مفاد این پیشنهاد شامل چند محور اساسی از جمله؛ آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست زنده و تحویل ۱۸ جسد متعلق به اسرای کشته‌شده، ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل و صلیب سرخ، برقراری آتش‌بس به مدت ۶۰ روز و آغاز مذاکرات برای پایان کامل جنگ همزمان با شروع آتش‌بس است.

در همین راستا، شبکه خبری «i۲۴» رژیم صهیونیستی در گزارشی با اشاره به اینکه یک روز پس از پذیرش طرح مصر برای توافق آتش بس و تبادل اسیران از سوی حماس، این جنبش همچنان منتظر پاسخ رسمی این رژیم است، افزود: پیام‌های مبهمی از منابع سیاسی در مورد احتمال پاسخ مثبت اسرائیل منتشر می‌شود.

همزمان رسانه های رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع در دفتر نتانیاهو گزارش دادند که او با توافق آتش بس ۶۰ روزه و تبادل شماری از اسیران موافق نیست و خواهان یک توافقی است که در جریان آن همه اسیران صهیونیست آزاد شوند.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از یک منبع در دفتر نتانیاهو گفت: نتانیاهو توافق جزئی را رد کرد و خواستار آزادی فوری همه اسیران شد و گفت «ما هیچ گروگانی (اسیران صهیونیست) را به حال خود رها نمی کنیم».