چرا اسرائیل پزشک فلسطینی را آزاد نمی کند

 اشغالگران رژیم صهیونیستی از آزادی « حسام ابوصفیه »، رئیس بیمارستان کمال عدوان بدون هیچ دلیل قانونی در زندان‌های رژیم صهیونیستی محبوس شده است، خودداری کردند.

منابع خبری رژیم صهیونیستی در همین راستا گزارش دادند که آزادی حسام ابوصفیه منوط به تأیید "اسرائیل کاتس"، وزیر جنگ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم است.

غید قاسم، وکیل دکتر «حسام ابوصفیه»، پیش‌تر از وضعیت وخیم وی خبر داده و گفته بود که مسئولان زندان، تنها 30 دقیقه در ماه به دکتر ابوصفیه، اجازه حضور در فضای باز را می‌دهند و او یک سوم وزن خود را از دست داده و از بیماری‌های شدید پوستی رنج می‌برد.

قاسم در پایان گزارش خود، آخرین پیام دکتر ابوصفیه را اینگونه نقل می‌کند: «به دلیل انسانیت وارد شدم و به نام انسانیت نیز خارج خواهم شد؛ من همان کسی هستم که از داخل بیمارستان ربودند. در سرزمین‌مان باقی خواهیم ماند و با امید خداوند به مردم خدمت درمانی ارائه می‌دهیم».

 دیروز در چارچوب توافق آتش بس غزه، گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس در چارچوب توافق تبادل اسرا، 20 تن از اسرای زنده اسرائیلی را تحویل مقامات صلیب سرخ داد.

اشغالگران نیز در چارچوب تبادل اسرا،  250 اسیر محکوم به حبس ابد و احکام سنگین و 1817 اسیر از نوار غزه از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد کردند.