شیخ نعیم قاسم: آمریکا حامی اصلی تجاوزات اسرائیل

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان امروز جمعه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مواد غذایی، محصولات کشاورزی و صنایع دستی اظهار داشت : بازار، ایده‌ای خلاقانه و مولد است و باید از مؤسسه جهاد البناء(جهاد سازندگی) که برای این بازار تلاش کرده، تشکر کنیم.

وی گفت: شرکت‌کنندگان در بازار، مردم (اصلی)‌ سرزمین و آنهایی که به جنوب لبنان بازمی‌گردند، کسانی هستند که امروز در خطوط مقدم ثابت‌قدم هستند و محصول زمین را درو و برداشت می‌کنند.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد:هر تکه از لبنان بخشی از این کشور است؛ صاحب زمین آینده است، کسی که مقاومت کند زمین را بازمی‌گرداند و کسی که بر سر آن معامله کند، آن را از دست می‌دهد.

ی خاطر نشان کرد: کسی که بخواهد به توافق طائف پایبند باشد، نمی‌تواند بخشی از آن را انتخاب کند و بخش‌های دیگر را رها کند؛ اولویت نخست، آزادسازی زمین است.

دبیرکل حزب الله در ادامه به حمایت‌های مستمر آمریکا از رژیم صهیونیستی و چراغ سبز به این رژیم برای نقض مستمر آتش بس در لبنان اشاره کرد و گفت: آمریکا در ظاهر مدعی میانجی‌گری برای حل بحران لبنان و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی است، اما تجربه نشان داده که این کشور میانجی بی‌طرف و صادق نیست، بلکه حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است.

وی افزود: هدف واقعی واشنگتن، تضعیف حاکمیت و استقلال لبنان و حمایت از سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه است. در حالی‌که فرستادگان آمریکایی به لبنان سفر می‌کنند و ادعای حمایت از ثبات می‌نمایند، در عمل اظهارات آنان در جهت توجیه تجاوزات اسرائیل است.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه آمریکا همواره لبنان را مقصر معرفی می‌کند و با اعمال فشار، مانع تحرک جدی ارتش این کشور می‌شود تا قدرت و آزادی لبنان محدود بماند، اظهار داشت: سؤال اساسی این است که موضع آمریکا در برابر بیش از پنج‌هزار مورد نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی چیست؟

دبیرکل جنبش حزب‌الله خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ محکومیت یا حتی درخواست رسمی از سوی واشنگتن برای توقف تجاوزات اسرائیل صادر نشده است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: تهدید و ارعاب، مواضع ما را تغییر نخواهد داد و ما تسلیم یا تعهدات اجباری را نخواهیم پذیرفت. قدرت پیوند ما با سرزمین‌مان، از توانایی‌های نظامی آن‌ها هر چقدر هم که باشد، قوی‌تر است.

وی خاطر نشان کرد: مقاومت نقطه قوتی برای لبنان است که باید حفظ شود. ممکن است بتوانید بکشید، اما نمی‌توانید احساس عزت و حس غرور را از درون ما بکشید و نمی‌توانید عشق به سرزمین را از قلب‌ها و زندگی‌های ما ریشه‌کن کنید.

شیخ نعیم قاسم گفت: موضع رئیس جمهور لبنان موضعی مسئولانه بوده است که به ارتش دستور داده برای مقابله با نفوذ اسرائیل وارد عمل شود .

وی تصریح کرد: باید این موضعگیری را با وحدت تقویت کرد و از دولت می خواهیم که طرح حمایت از ارتش را مورد بررسی قرار دهد تا بتواند در مقابل دشمن بایستد.​