فرار حریدی‌ها از سرزمین موعود

 شبکه خبری «هفت» تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز صبح گزارش داد که در بحبوحه بحران پیش‌نویس قانون معافیت از سربازی و کمبود جدی منابع انسانی در ارتش این رژیم، ده‌ها حریدی برای فرار از سربازی و حکم بازداشت، سرزمین موعود را برای همیشه ترک می‌کنند.

این رسانه صهیونیستی با اشاره به روند افزایش فرار حریدی‌ها از اراضی اشغالی گفت که آنها برای همیشه به ایالات متحده نقل مکان می‌کنند تا از سربازی در ارتش اسرائیل و اعزام به جنگ در امان بمانند.

این در حالی است که یک دانشجوی حریدی به تازگی در شهر «ریشون لتصیون» به دلیل امتناع از اعزام به سربازی توسط ارتش با خشونت بازداشت‌ شده است. اقدامی که رهبران حریدی دستگیری او را با وضعیت اسیران اسرائیلی در غزه مقایسه کردند و با تأکید بر خط قرمز خود در قبال سربازی اجباری، روز پنج‌شنبه دست به تظاهرات گسترده و میلیونی در خیابان‌های قدس اشغالی زدند.

 حریدی‌ها در حالی فلسطین اشغالی را برای همیشه ترک می‌کنند که موضوع تصویب پیش‌نویس قانون معافیت از سربازی به بحران حل‌نشدنی و جنجالی در کابینه رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

احزاب حریدی خواستار پیش‌برد این قانون و تأیید معافیت هستند و حتی ائتلاف «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر را به فروپاشی تهدید کرده‌اند. در مقابل احزاب اپوزیسیون و بخش بزرگی از صهیونیست‌ها خواستار برابری همه در اجرای قانون و سربازی هستند.

افزون بر این، ارتش نیز به شدت به نیروی انسانی به‌ویژه نیروی عملیاتی نیاز دارد.