هشدار فرمانده سابق پدافند اسرائیل درمورد جنگ با ایران

 سرتیپ ذخیره «ران کوخاف» فرمانده سابق اداره پدافند هوایی اسرائیل در گفتگویی با شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، احتمال وقوع جنگ فشار زیادی را بر صهیونیست‌ها وارد کرده است در حالی که از دیدگاه او جنگ بعدی یک تفریح نخواهد بود و اطمینان دارد که امکان رهگیری 100 درصدی تمامی موشک‌ها در تمامی جبهه‌ها وجود ندارد.

 این مقام سابق نظامی ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، اسرائیل روزهای بسیار سختی را پیش رو خواهد داشت، چون در شرایط پیچیده‌ای قرار گرفته است.

او همچنین در رابطه با موفقیت آمیز بودن یک حمله غافلگیر کننده توسط آمریکا هم ابراز شک و تردید کرد و افزود، اسرائیل در جنگ 12 روزه با وجود سامانه‌های پدافند هوایی، خسارات زیاد جانی و مالی زیادی را متحمل شد و این تلفات در سرتاسر (فلسطین اشغالی) به وجود آمد.

او تاکید کرد، با توجه به اینکه پیش بینی می‌شود در صورت وقوع جنگ، موشک‌ها از مناطق مختلفی به سوی اسرائیل شلیک شوند، پدافند هوایی اسرائیل در مقابل آزمون بسیار دشوار و شدیدی قرار خواهد گرفت.