گزارش‌های اطلاعاتی از جنگ ایران، کار دست رسانه‌های آمریکایی داد

 وال‌استریت ژورنال در خبری اختصاصی گزارش داد که ترامپ از رسانه‌های آمریکایی به دلیل افشاگری‌ها در موضوع جنگ ایران، شکایت کرده و وزارت دادگستری در حال «تحقیقات تهاجمی» در این موضوع است. به گفته مقامات دولتی، ترامپ شخصاً نزد دادستان کل شکایت کرده است.

 
به گفته یکی دیگر از مقامات دولت، ترامپ در برخی از پرونده‌ها، پیوست «خیانت» زده و این روند باعث شده مقامات وزارت دادگستری همراه با پنتاگون، در این پرونده فعال شوند.
 
 
داستان به اینجا بازمی‌گردد که رسانه‌های آمریکایی بر اساس ارتباطات و دسترسی‌ها، جزئیاتی از واقعیات جنگ را ارائه می‌دهند. این جزئیات، اغلب ادعاهای ترامپ مبنی بر پیروزی و نابودی توان نظامی ایران را زیر سوال برده است.
 
به‌عنوان‌مثال، چند روز پیش نیویورک‌تایمز با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت موشک‌های ایران، تائید کرد که برخلاف ادعاهای ترامپ، تهران به 90 درصد از سایت‌ها، موشک‌ها و لانچرهای خود، دسترسی عملیاتی دارد. این گزارش، بر اساس ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا می‌گفت: «ایران قابلیت‌های موشکی قابل‌توجهی را حفظ کرده است.» 
 
در طول جنگ نیز، رسانه‌های متعدد آمریکایی با استناد به ارزیابی‌های دستگاه‌های مختلف ایالات‌متحده، تایید کردند که توان نظامی ایران ازجمله قابلیت موشکی، نیروی دریایی، تأسیسات پدافندی و ذخایر تسلیحاتی، تقریباً دست‌نخورده باقی‌مانده‌اند.
 
در جنگ 12 روز نیز ترامپ مدعی بود تأسیسات هسته‌ای ایران را به‌طور کامل نابود کرده است. اما بازوی اطلاعاتی ارتش ایالات‌متحده(DIA) و سی‌ان‌ان گزارش دادند که تأسیسات هسته‌ای ایران سالم باقی‌مانده‌اند.
 
اکنون پس از گذشت ماه‌ها، ترامپ بازهم می‌گوید که یا ایران از راه توافق غنی‌سازی و برنامه هسته‌ای خود را تعطیل می‌کند یا از راه جنگ به این خواسته می‌رسد. این موضوع نشان می‌دهد که گزارش‌ها در خصوص سالم ماندن تأسیسات، صحیح بود؛ نه ادعاهای ترامپ.
 
با توجه به شواهد مذکور، دلیل اینکه رئیس‌جمهور آمریکا، پرونده رسانه‌ها را با قید «امنیتی و خیانت» پی گرفته، برملا کردن دروغ‌های شخص ترامپ است؛ نه آنکه اقداماتی ضد امنیت آمریکا باشند.