فرانسه بیش از ۱۰ میلیون مسلمان دارد

روزنت خبری «ولتر» در مطلبی که درباره «مهاجرین مسلمانی که امروز به شهروندان این کشور مبدل شده‌اند»، مقاله‌ای را منتشر کرده و به نقل از احمد اوغراس رئیس شورای فرانسوی آیین اسلام (CFCM) که این روزنت وی را یک اسلامگرای نزدیک به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه معرفی می‌کند، می‌نویسد: امروز در فرانسه بیش از ۱۰ میلیون مسلمان داریم که بیش از ۶ میلیون نفر از آن‌ها الجزایری تبار، بیش از ۵.۳ میلیون نفر نیز مغربی‌تبار، ۸۰۰ هزار نفر ترک تبار و ۸۰۰ هزار نفر نیز تونسی تبار می‌باشند. امروز ما ۱۰ میلیون نفر شدیم بنابراین نمی‌توانند ما را نادیده بگیرند.

به نوشته این روزنت خبری وی این مطالب را در مصاحبه با یک رادیو مراکشی اظهار داشته است.

نویسنده این مقاله معتقد است: هر چند به سختی می‌توان صحت این آمار را بررسی کرد. با این حال وی در آمارهای خود به مسلمانان آفریقایی تبار، یا مسلمانان منطقه خاورمیانه یا حوزه بالکان اشاره‌ای نداشته، در همین حال بسیاری از مسلمانان معتقدند که فرانسه اگر ساخته شده به همت آن‌ها بوده، زیرا آن‌ها بودند که اقتصاد فرانسه، مترو، بزرگراه‌ها، قطارهای سریع السیر، ... را ساختند. اما همین مسلمانان اشاره‌ای به تروریستی‌های اسلامگرا نمی‌کنند و آن‌ها را دو یا سه تروریستی معرفی می‌کنند که به هیچ وجه محصول اسلام نیستند، بلکه دست پرورده جامعه فرانسه می‌باشند.

رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه با اشاره به اینکه دیگر نظرات نویسنده این مقاله ادامه می‌دهد: از منظر این نویسنده نکته حائز توجه این است که وقتی فرانسه از مسلمانان اشباع شود، جامعه به طور کامل تغییر خواهد کرد و به جامعه‌ای اسلامی مبدل خواهد شد. اما رسانه‌های فرانسوی ترجیح می‌دهند به ترویج این تفکر پردازند که می‌گوید در اروپا هیچ کشوری فرهنگ خود را در اثر حضور انبوه مهاجرین از دست نخواهد داد. اما امروز اسلام از نظر ترتیب حضور در فرانسه سومین دینی است که در فرانسه پا گرفته و بر خلاف سایر ادیان هرگز عرصه را در برابر سایر ادیان نباخته است.

وی می‌افزاید: اینکه فقط از کشورهای شمال آفریقا و ترکیه ۱۰ میلیون مسلمان در فرانسه حضور دارند یعنی ۱۴.۷۵ درصد جمعیت ۶۷ میلیون و ۷۹۵ هزاری در فرانسه مسلمانند. این رقم سوای برخی آمار دیگری است که از ارقام و نسبت بالاتری حکایت دارد. اما با فرض این که نسبت فوق ۱۶ درصد باشد می‌توان گفت جامعه فرانسه روند و ریتم دیگری به خود گرفته است.