به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، صدها تن از رانندگان مترو و اتوبوس در "رم" پایتخت ایتالیا در یکی از شلوغترین ساعات روز گذشته به مدت ۴ ساعت در اعتراض به اقدامات ریاضتی دولت خود و اصلاحاتی که دولت این کشور در قانون کار اعمال کرده است، اعتصاب کردند.

به دنبال این اعتصاب کوتاه مدت اما موثر، شرکت خودروسازی " فیات " ایتالیا اعلام کرد که به دلیل اعتصاب رانندگان کامیون در ایتالیا ۲۰ هزار خودرو کمتر از روزهای معمول به فروش رسانده است که این امر سهام بازار این خودرو برای ماه مارس را در ایتالیا و دیگر کشورهای جهان با کاهش ۱۰ درصدی روبرو ساخته است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: اگر وضعیت به حال عادی باز نگردد، فیات کارخانه‌های ایتالیایی خود را که شامل کارخانه‌ای در " پومیگلیانو " می‌شود، تعطیل می‌کند.

دولت تکنوکرات ایتالیا به ریاست " ماریو مونتی " هم‌اکنون در تلاش برای اعمال اصلاحات قانون کار است که دولت رم اعلام کرده این اصلاحات برای ایجاد شغل، افزایش رقابت و کاهش هزینه‌ها در کشور ایتالیا که دارنده سومین اقتصاد بزرگ جهان است، لازم و ضروری است.

اعضای اتحادیه حمل و نقل ایتالیا نگران هستند که این اصلاحات به از دست دادن شغل آنها و بدتر شدن وضعیت اشتغال آنها منتهی شود.

بر اساس این گزارش، مونتی تا پایان ماه جاری میلادی(مارس) طرح اشتغال خود را به پارلمان ایتالیا ارائه خواهد داد که بسیار از مردم این کشور نگران هستند که این طرح شامل مفادی باشد که ماده ۱۸ اساسنامه کارکنان ایتالیا را که از کارمندان ایتالیایی در مقابل بیکارسازی غیرمنصفانه محافظت می‌کند، لغو کند.

دولت ایتالیا که هم اکنون چهارمین کشور بدهکار جهان به شمار میآید در دسامبر ۲۰۱۱ ، برای کاهش بدهیهای خود برنامه ریاضت اقتصادی ۳۳ میلیارد یورویی اروپا را به اجرا گذاشت. ایتالیا هم اکنون با کسری بودجه ۲ تریلیون دلاری روبرو است که این رقم بسیار بیشتر از تولید ناخالص داخلی این کشور به شمار میآید.