آمار بالای مرگ و میر در خانه‌های سالمندان انگلیس و آمریکا

هزاران نفر که در آمریکا و انگلیس به دلیل ابتلا به ویروس کرونا تحت درمان و مراقبت بوده، جان خود را از دست داده‌اند اما بسیاری معتقدند که آمارهای منتشر شده درباره قربانیان ویروس کووید-۱۹ شامل تمام فوتی‌های ناشی از ابتلا به این ویروس نبوده است.

اخبار بین الملل - به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، بر اساس اطلاعات ارائه شده از نمودارها، افراد سالخورده کسانی هستند که در صورت ابتلا به ویروس کرونا بیشترین خطر مرگ را دارند و بر اساس آمارها میزان مرگ و میر در میان مبتلایان به ویروس کرونا که بالای ۸۰ سال داشته‌اند حدود ۱۵ درصد بوده است.

آمارها حاکی از آن است که در خانه‌های سالمندان در انگلیس و آمریکا مرگ و میر گسترده‌ای به دلیل ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.

ماهیت خانه‌ سالمندان این است که تعداد زیاد افراد که مستعد بیماری هستند در یک محیط تقریبا بسته زندگی می‌کنند که همین موضوع به انتشار سریع ویروس در این گونه فضاها کمک می‌کند.

هم در انگلیس و هم در آمریکا، این چالش به دلیل فقدان تجهیزات حفاظتی برای سالمندان و پرستاران تشدید یافته است.

تنها در یک مورد، پلیس ایالت نیوجرسی آمریکا پس از دریافت یک تماس ناشناس، جسد ۱۷ نفر را در یک خانه سالمندان پیدا کرد.

اجساد این افراد درون یک اتاق که به صورت موقت برای نگهداری اجساد اختصاص یافته بود، نگهداری می‌شد. این خانه سالمندان مملو از افراد سالخورده بوده است.

پلیس آمریکا اعلام کرد که تحقیقات درباره نگهداری این اجساد درون این خانه سالمندان را آغاز کرده اما این تحقیق در حالی انجام می‌شود که آمریکا در حال حاضر درگیر انبوه مبتلایان و قربانیان مبتلا به ویروس کرونا در این کشور است که تعداد قابل توجهی از قربانیان این ویروس در خانه‌های سالمندان و دیگر اماکن مراقبت طولانی مدت از بیماران هستند.

نیوجرسی تنها ایالت آمریکا نیست که تعداد قربانیان ویروس کرونا در خانه‌های سالمندان این ایالت جنجال به پا می‌کند. بر اساس گزارش شبکه خبری «ان‌بی‌سی» تعداد مرگ و میر در خانه‌های سالمندان آمریکا طی هفته گذشته دو برابر شده و به ۵ هزار و ۶۷۰ نفر رسیده است.

این آمار تنها مربوط به ۲۹ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا بوده بنابراین هزاران خانه سالمندان دیگر وجود دارد که آمارهای آن هنوز حساب نشده است.

حدود یک و نیم میلیون نفر در خانه‌های سالمندان در ایالات متحده به سر می‌برند و تنها در ایالت نیویورک تعداد سالمندانی که در خانه‌های سالمندان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند از ۱۳۳۰ نفر به ۳۰۶۰ نفر افزایش یافته است.

 

مقامات در انگلیس نیز با انتقادهای گسترده‌ای مواجه هستند. مقامات این کشور تعداد قربانیان ویروس کرونا در خانه‌های سالمندان را در مجموع آماررسمی قربانیان این ویروس محاسبه نمی‌کنند.

بر اساس گزارش روزنامه گاردین، تنها در دو خانه سالمندان بزرگ انگلیس ۵۲۱ نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

پرسنل و پرستاران خانه‌های سالمندان می‌گویند که آمارهای رسمی احتمالا مجموع واقعی قربانیان ویروس کرونا در این اماکن را کمتر از میزان واقعی در نظر می‌گیرند.

حدود ۴۱۰ هزار نفر در انگلیس در خانه‌های سالمندان حضور دارند و در سرتاسر این کشور ۱۱ هزار و ۳۰۰ خانه سالمندان وجود دارد.