روستایی در آلبانی با دخترانی مردنما + عکس

به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، این زنان زمانی دختران جوانی بودند که دوست داشتند ازدواج کرده و مثل زنان دیگر مادر شوند، در حالی که خانوادههایشان از آنها میخواهند عهد کنند هیچگاه ازدواج نکرده و تا آخر عمر دختر باقی بمانند.

جیل پیترز، عکاس مشهور آمریکایی، در یک پروژه عکاسی و مستندسازی به سراغ گروهی از زنان در کشور آلبانی رفته که معروف به " دختران مردنما " هستند.

این زنان، زنانی نیستند که بخواهند راهب صومعه‌سرا باشند. آنها به این دلیل ازدواج نکرده‌اند که مسوولیت محافظت از خانه و خانواده خود را به طریق اینکه در اجتماع خود تغییر نقش داده و به جای زن تبدیل به مرد شوند، به دست آورده‌اند.

در گذشته در دهکده‌های مناطق روستایی کوهستانی در آلبانی اغلب فضایی قبیله‌ای و مردسالار برقرار بوده که در آنها خصومت‌های طایفه‌ای و قتل‌های ناموسی رایج بوده است، به همین دلیل در این مناطق تعداد زیادی از این زنان است که مجبور می‌شوند تبدیل به مرد شده و سرپرست خانواده خود شوند. آنها در ازای قربانی کردن ماهیت زنانه خود، از امتیازات دنیای مردانه برخوردار می‌شوند. دامن و بلوز زنانه را کنار گذاشته و شلوار و پیراهن مردانه را به تن می‌کنند و موی بلند خود را نیز تبدیل به موی کوتاه مردانه می‌کنند.

آنها با دیگر مردان همکار شده، سیگار کشیده و با غرور مردانه در شهر راه می‌روند. به آنها دیگر " خاله " یا " خانم " نمی‌گویند، بلکه آنها را به عنوان " آقا " و " عمو " صدا می‌زنند. تغییر هویت مطلق این زنان از زن به مرد در جوامع آنها کاملا پذیرفته شده و مفروض است بدون آنکه مشکلی نسبت به این اتفاق داشته باشند.

به گزارش مهر، امروزه از این زنان که به «باکره های قسم‌خورده» معروفند، تنها تعداد معدودی زنده هستند